Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Η Πολιομυελίτιδα είναι μια Ανθρωπογενής Ασθένεια που Προκαλείται από την Έκθεση σε Βαρέα Μέταλλα, ΟΧΙ ένας ιός... …

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος. (Natural News) Μια συνηθισμένη αντεπίθεση των υποστηρικτών των εμβολίων κάθε φορά που εκφράζεται υγιής σκεπτικισμός κατά του εμβολιασμού είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια, θα είχαμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε επιδημίες από πράγματα όπως η πολιομυελίτιδα. Αλλά είναι αυτό πραγματικά αλήθεια;...

Ο Forrest Maready, συγγραφέας του βιβλίου The Moth in the Iron Lung: A Biography of Polio (Ο σκώρος στον σιδερένιο πνεύμονα - Μια βιογραφία της πολιομυελίτιδας), αφηγείται μια πολύ διαφορετική ιστορία για την πολιομυελίτιδα, η οποία υποδηλώνει ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για έναν μεταδοτικό ιό κατά του οποίου μπορεί να γίνει εμβολιασμός, αλλά μάλλον για ένα σύνολο συμπτωμάτων που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς ρύπους.

Ενώ δεν υπήρχε φαρμακευτική βιομηχανία για να μιλήσουμε για το 1789, ένας γιατρός εκείνης της εποχής με το όνομα Michael Underwood παρατήρησε για πρώτη φορά αυτό που περιέγραψε ως "αδυναμία των κάτω άκρων" σε παιδιά - ή αυτό που πολλοί σήμερα θα αποκαλούσαν πολιομυελίτιδα. Χωρίς να γνωρίζει τι ήταν, ο Underwood το απέδωσε στην οδοντοφυΐα και στα βρώμικα έντερα.

Αρκετές δεκαετίες αργότερα, η κατάσταση επιδεινώθηκε με όλο και περισσότερα παιδιά να εμφανίζουν αυτή την παράξενη παράλυση, συνήθως στα πόδια. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθούσαν να μην γνωρίζουν τι ήταν, οι γιατροί της έδωσαν ένα όνομα: πολιομυελίτιδα, με τη λέξη polio να σημαίνει "γκρίζος", όπως ο γκρίζος ιστός, και τη λέξη myelitis να σημαίνει φλεγμονή του νωτιαίου μυελού.

"Η πολιομυελίτιδα ήταν μια βλάβη στον νωτιαίο μυελό", εξηγεί ο Maready. "Μπορούσες να έχεις περισσότερες από μία. Αλλά δεν ήξεραν γιατί τα παιδιά είχαν αρχίσει να τις αναπτύσσουν, φαινομενικά από το πουθενά".

Οι επιστημονικές δοκιμές αργότερα συνέδεσαν το αρσενικό, ένα δημοφιλές ιατρικό συστατικό εκείνη την εποχή, με την παράλυση των πίσω ποδιών. Ο υδράργυρος, ένα άλλο κοινό μέταλλο που χρησιμοποιούνταν στα βρεφικά οδοντοφυτικά προϊόντα, συνδέθηκε επίσης με την ασθένεια.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 1800, η πολιομυελίτιδα εμφανιζόταν εδώ και εκεί σε παιδιά, αλλά δεν υπήρχαν μεγάλες επιδημίες της. Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1890, τα πρώτα κρούσματα πολιομυελίτιδας εμφανίστηκαν ξαφνικά ακριβώς την εποχή που εισήχθη ένα νέο φυτοφάρμακο με βάση το αρσενικό.

Αυτό το χημικό παρασκεύασμα, το οποίο είχε σχεδιαστεί για να καταπολεμήσει τον "γύφτικο σκώρο", περιείχε τόσο μόλυβδο όσο και αρσενικό. Ψεκάστηκε σε όλες τις βορειοανατολικλες ΗΠΑ ακριβώς πριν αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες πραγματικές επιδημίες πολιομυελίτιδας στις Ηνωμένες Πολιτείες - επίσης, όπως είναι φυσικό, στα βορειοανατολικά.

Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και άλογα, σκύλοι, κοτόπουλα, χοίροι και άλλα ζώα άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζουν παρόμοια συμπτώματα και πολλά από αυτά πέθαναν. Η αιτία;

Βλάβες στον νωτιαίο μυελό τους που προκλήθηκαν από, το μαντέψατε: πολιομυελίτιδα που προκαλείται από βαρέα μέταλλα.



Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πολιομυελίτιδα, όπως την ορίζει η σύγχρονη ιατρική, δεν μολύνει τα ζώα. Πώς, λοιπόν, τα ζώα "κόλλησαν" και πέθαναν από αυτήν στα τέλη του 1800; Η απάντηση είναι ότι η πολιομυελίτιδα είναι μια ασθένεια τοξικότητας μετάλλων και όχι μια μεταδοτική ιογενής ασθένεια.

Ακριβώς όπως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως ένας "covid" ιός, δεδομένου ότι ο SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ποτέ στην πραγματικότητα, έτσι και η πολιομυελίτιδα δεν έχει και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ως μια συγκεκριμένη μολυσματική ασθένεια.



"Τα αξιώματα του Koch ήταν κάποιες ερευνητικές κατευθυντήριες γραμμές που ουσιαστικά όριζαν ότι υπήρχε ένα μόνο αιτιολογικό μικρόβιο για κάθε ασθένεια", εξηγεί ο Maready.

Το γεγονός ότι η πολιομυελίτιδα δεν είναι ιός επιβεβαιώθηκε περαιτέρω χρόνια αργότερα, όταν ανακαλύφθηκε ότι πολλά διαφορετικά πράγματα εκτός από το αρσενικό προκαλούσαν επίσης πολιομυελίτιδα. Ένα από αυτά είναι τα "εμβόλια", τα οποία γνωρίζουμε ότι περιέχουν κάθε είδους ιούς, βακτήρια και άλλα τοξικά υλικά που εγχέονται απευθείας στον οργανισμό, παρακάμπτοντας την άμυνά του.

Αυτό που υποδηλώνει είναι ότι οι φαινομενικά ιογενείς ασθένειες είτε εισάγονται μέσω εμβολίων είτε προκαλούνται από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι είτε η πολιομυελίτιδα είτε το covidείναι ένας μεταδοτικός ιός που μπορεί να μεταδοθεί από το στόμα ή τη μύτη μέσω αιωρούμενων σωματιδίων.

Ακόμα κι έτσι, η ιατρική συναίνεση είναι αυτή που επιδιώκει να κατηγοριοποιήσει αυτά τα πράγματα ως μεταδοτικές ασθένειες και όχι ως συμπτώματα που προκαλούνται από άλλους παράγοντες. Αυτή η λανθασμένη θεωρία άρχισε να κερδίζει έδαφος κατά τη διάρκεια του 1800 και έκτοτε έχει γίνει το πρότυπο με το οποίο η σύγχρονη ιατρική μετρά τις μολυσματικές ασθένειες.

Είναι ατυχές το γεγονός ότι η άσκηση της ιατρικής ακολούθησε αυτό το λάθος μονοπάτι, διότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υποφέρει άσκοπα και πολλοί έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα. Με την πολιομυελίτιδα, υπήρχε πάντα ένας κοινός παρονομαστής που παραβλέπονταν συστηματικά ως αιτία, και αυτός ήταν τα περιβαλλοντικά φυτοφάρμακα.

"Πιστεύω ότι τα φυτοφάρμακα που προσλαμβάνονται, τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν δυσλειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών, δημιούργησαν ένα μονοπάτι απευθείας από τα έντερα προς το κάτω μέρος του νωτιαίου μυελού, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από αυτά, για να μπορέσουν οι ιοί και τα βακτήρια να καταλάβουν", λέει ο Maready, σημειώνοντας ότι η πολιομυελίτιδα σχεδόν πάντα έπληττε τα μικρά παιδιά με τον χειρότερο τρόπο και σχεδόν πάντα στο ίδιο κάτω μέρος του νωτιαίου μυελού τους, ακριβώς πίσω από τα έντερά τους.

"Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πολλαπλοί ιοί (πολιομυελίτιδα, ιός του coxsackievirus, ιός του echovirus κ.λπ.) άρχισαν όλοι να παραλύουν τα παιδιά περίπου αυτή την εποχή. Δεν επρόκειτο για γενετική μετάλλαξη. Δεν ήταν η βελτίωση των συνθηκών υγιεινής. Ήταν μια φυσική αλλοίωση της ακεραιότητας του εντέρου από τα φυτοφάρμακα".

Η θέση του Maready εξηγεί επίσης γιατί οι ηλικιωμένοι δεν κινδυνεύουν σχεδόν τόσο πολύ από πολιομυελίτιδα σε σύγκριση με τα νεότερα παιδιά. Καθώς ένα άτομο μεγαλώνει, η θέση του νωτιαίου μυελού σε σχέση με τα έντερα απομακρύνεται, μειώνοντας τον κίνδυνο να μολυνθεί και να φλεγμαίνει η φαιά ουσία του νωτιαίου μυελού.

"Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το εμβόλιο πολιομυελίτιδας Salk που χορηγήθηκε με ένεση λειτούργησε τόσο ανεπαρκώς", εξηγεί περαιτέρω ο Maready.

"Δημιούργησε αντισώματα για έναν μόνο από τους πολλούς ιούς που θα μπορούσαν να παραλύσουν, και δημιούργησε αντισώματα στο αίμα - μια άχρηστη άμυνα ενάντια σε μια εντερική λοίμωξη" (μπορείτε να διαβάσετε την υπόλοιπη ιστορία στο νήμα του Twitter του Maready).

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο Vaccines.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheReaderApp.com

NaturalNews.com


---Δικτυογραφία:

POLIO is a man-made disease caused by heavy metals exposure, not a virus… the entire history of polio and vaccines was fabricated – NaturalNews.com

https://naturalnews.com/2021-11-28-polio-man-made-heavy-metals-not-virus.html#

2 σχόλια:

  1. ΕΞΟΎ ΚΑΙ ΤΟ HEAVY METAL ΣΑΤΑΝΙΛΑ...

    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΝΕΥΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΆ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΉΧΟΥΣ...

    ΠΟΛΛΆ ΎΠΟΥΛΑ ΈΧΟΥΝ.

    ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ?!
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΣΩΣΤΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΧΑΛΑΡΗ ΧΥΜΟΎΣ ΦΡΟΎΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΨΆΡΙ ΚΟΨΙΔΙ ΦΙΛΈΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ ΦΙΛΈΤΟ. ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ ΑΝΆΛΟΓΑ ΠΡΟΣΑΡΜΌΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ.
    ΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑ ΞΥΠΌΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ.25'

    ΞΥΠΝΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ καί συμπληρώνω :
    Θετικές σκέψεις(όσο γίνεται),
    καλή παρέα, χαρά,χαμόγελο,
    ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ,
    ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ...!
    Η ζωή φεύγει γρήγορα, είναι μικρή τρέχτε νά τήν προλάβουμε...
    Καλό επίσης στήν ΨΥΧΗ
    κάνει καί η προσευχή, είναι ΒΑΛΣΑΜΟ είναι ΛΥΤΡΩΣΗ
    είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ...!
    Νά ευχαριστούμε κάθε μέρα τόν ΘΕΟ καί νά τόν ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ γιά τό μεγαλύτερο δώρο πού μάς έδωσε, τήν ΖΩΗ.!
    Αυτά καί Καλή Χρονιά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive