Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Χρήστος Μαντζιάρης : Ο Δένδιας μας ευχήθηκε με λυχνίες και 666, και η Παναγία τον έδιωξε από το περιβόλι της


 

Δένδιας. Ίσως είναι ο πολιτικός που ενεργεί αυτήν την στιγμή εις βάρος της Ελλάδος με τον πλέον σατανικό τρόπο. Όταν ακόμη και ο Τσίπρας ή και ο αφορισμένος Μητσοτάκης επισκέφθηκαν το Άγιον Όρος, για επικοινωνιακούς λόγους, και βγήκαν αλώβητοι, φαντασθείτε τι μεθοδεύει μυστικά ο Δένδιας εις βάρος της Ελλάδος...

και της Ορθοδοξίας για να του φερθεί έτσι η οικοδέσποινα του περιβολίου της. Δένδιας, ο αποβλητέος του Αγίου Όρους. Δένδιας του οποίου το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο Άγιον Όρος, και προσγειώθηκε με την τρίτη προσπάθεια σε εναλλακτικό χώρο.

Ο άνθρωπος αυτός έχει περίεργη καταγωγή, από τους περιπλανόμενους, και η περιπλανομένη οικογένειά του έφθασε κάποτε στην Κέρκυρα. Επίσης το όνομά του είναι ελληνοποιημένο απ’ ότι διαδίδεται εβρέως. Αυτήν την στιγμή ο διορισμένος ΥΠΕΞ στην Ελλάδα φαίνεται ότι είναι ο απόλυτος συντονιστής όλων των ενεργειών των χωρών που μας περιβάλλουν. Τυχαία έκαναν πίσω οι αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο, ηρέμησαν οι σέρβοι και ετεροχρονίσθηκε η επικείμενη πολεμική σύρραξη στα Βαλκάνια;

Θέλουν, αφού αποστρατιωτικοποιούν ύπουλα ως συνήθως και με εντατικό ρυθμό τα νησιά, να προετοιμάσουν την εισβολή των τούρκων στην ηπειρωτική Ελλάδα ώστε να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη. Όταν θα εισβάλουν οι τούρκοι στην Ελλάδα, προγραμματίζουν κάποιοι με βάση τις ενέργειές τους, την παράλληλη εισβολή εχθρικών ορδών παντός τύπου από τον βορρά στην χώρα μας λόγω έλλειψης ελληνικού στρατού, τον οποίο απέσυραν για λόγους διευκόλυνσης των εχθρών. Ελπίζουν οι διεθνιστές ότι επιτέλους ν’ απαλλαγούν από την Ελλάδα και τους Έλληνες.

 https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2022/12/2-2.png

Ο Δένδιας ίσως είναι ο γενικός συντονιστής όπως ήταν το 1922 ο Μπεν Ζελόν, ο Ελ. Βενιζέλος ο πατριάρχης του Μητσοτακαίϊκου. «Στεργιάδηδες» είναι πολλοί τώρα για το νέο «’22» που μας ετοιμάζουν και νομίζουν ότι θα προλάβουν να αυτοεξοριστούν σε άλλες χώρες χωρίς ποτέ να επιστρέψουν ξανά στην Ελλάδα όπως ο Στεργιάδης. Πλην όμως, μοιάζει με βεβαιότητα, ούτε θα προλάβουν να αυτοεξοριστούν αλλά ούτε και θα ξαναεμφανιστούν στην Ελλάδα, αν ερμηνευτεί σωστά σχετική προφητεία.

Ο χρωματικός συνδυασμός των χρωμάτων της κάρτας παραπέμπει σε χρώματα φυλής που το όνομά της σημαίνει «σφυρί που χτυπά και συνθλίβει». Όπως π.χ. το σφυρί που έχουν οι δικαστές και το χτυπάνε στα δικαστήρια. Η ευχετήριος κάρτα λοιπόν του ελληνίζοντος Υπουργού των εξωτερικών του Ισραήλ, συγνώμη της Ελλάδος ήθελα να γράψω, έχει απολύτως σύμβολα και χρώματα που είναι ξένα προς τον ελληνισμό και φυσικά με τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά η ευχή του για «ασφαλείς γιορτές», το έγραψε στο Τουΐτερ διότι πρέπει να εμπεδωθεί απ’ όλους ότι η ελευθερία στην ζωή μας τελείωσε και αντικαταστάθηκε από την ασφάλεια με δημοκρατικές μεθόδους. Θυσιάστηκε, με την αδιαφορία μας ,η ελευθερία μας και ανέλαβαν οι πολιτικοί την ασφάλειά μας. Αν θέλει ο κ. Δένδιας ας κυκλοφορήσει ελεύθερος χωρίς την μυστική και φανερή αστυνομία που τον προστατεύει για να διαπιστώσει ο ίδιος πόσο ασφαλής θα αισθανθεί στις καλές γιορτές.

 Τέλος, ο συγκεκριμένος υπουργός, και λόγω εξωτερικού σχήματος του κεφαλιού, πρέπει να συγκαταλέγεται στους «καθαρούς», αυτούς με το «καθαρό» αίμα, προερχόμενος από οικογένεια με σαφές γενεαλογικό δένδρο στο οποίο δεν υπάρχουν φυλετικές παρεκκλίσεις και να είναι περιτετμημένος από ηλικία μικρότερη των 4 ετών, διότι έχει τεράστια σημασία αυτό. Ιστορικώς, το να έχει κάποιος καθαρό αίμα και να είναι περιτετμημένος είναι όροι απαραίτητοι για να γίνει κάποιος πρωτοπαλίκαρο των Ρότσιλντ και να δραστηριοποιείται ανέγγιχτος και αλώβητος στην Νο 1 χώρα ενδιαφέροντός τους. Οπότε μετά απ’ αυτά είναι λογικό να μας εύχεται με το 666. Περιτετμημένος και Καλά Χριστούγεννα δεν πάνε μαζί.

Για να τον αποβάλει η Παναγία από το Άγιον Όρος σημαίνει ότι μας ετοιμάζει μεγάλο κακό και αυτά που βλέπουμε είναι μηδενικής αξίας σε σχέση με αυτά που μας ετοιμάζουν.

Χρήστος Μαντζιάρης

6 σχόλια:

  1. 🤣 ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΛΟΚΕΦΑΛΑΣ

    ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ 💰

    ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΌΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΘΗΛΥΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΈΝΕΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ) ΔΟΥΛΕΜΑ ΛΈΜΕ !
    Ο ΜΙΣΟΓΎΝΗΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΆΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΙ ΝΤΙΝΚΙΝΤΑΝΚΑΣ.

    ΣΚΈΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΊΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΜΗ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AUTO TO 666 MALLON AUTO YPONOOI ATHANA LIXARITHMOS THS TO 6TAXA EINAI 3 FORES PIO SOFOI APO THN ATHINA TON MYTHO THS ARAXNHS MPA DEN TROMARA TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Παναγία έχει φύγει προ πολλου απο το περιβόλι της, εξ’αιτίας της απιστίας των μοναχων. Το Αγιον Όρος έπεσε στα διχτυα της αίρεσης, όλοι οι ηγούμενοι ασπάστηκαν δυστυχώς την αίρεση, (απο το 2016 δειλά-δειλά και επίσημα από το 2020-21),οπότε και η Παναγια μας εφυγε, αργότερα οταν θα αποκαταστηθουν προσωρινως τα πραγματα με την 8η οικουμενική κανονική σύνοδο θα γίνει πάλι το Ὄρος Άγιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DIMI ΑΠΛΆ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΊΣΑΙ
    ΚΟΙΤΑΞΟΥ.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά αδέλφια και... ψυχραιμία!

    Η ανάρτηση αναφέρει ότι "Η ευχετήριος κάρτα λοιπόν του ελληνίζοντος Υπουργού των εξωτερικών [...] της Ελλάδος [...], έχει απολύτως σύμβολα και χρώματα που είναι ξένα προς τον ελληνισμό και φυσικά με τα Χριστούγεννα."

    Αν ανατρέξετε στις πρόσφατες αναρτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter (https://twitter.com/GreeceMFA), η ανάρτηση που έχει γίνει στις 24/12/2022 περιέχει ΜΟΝΟ την κάρτα με τις ευχές. Ούτε εβραϊκές λυχνίες, ούτε εξάκτινα αστέρια, ούτε περίεργα χρώματα, τα οποία προφανώς προστέθηκαν σκοπίμως (και κακοβούλως, θα πρόσθετα) για να μας εκνευρίσουν τέτοιες μέρες!

    Εύχομαι και πάλι Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive