Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Οι επιστήμονες ζητούν να σταματήσει η ανάπτυξη των δικτύων 5G μετά από μελέτη που δείχνει ότι οι ρυθμιστικές αρχές αγνοούν τους κινδύνους για την υγεία από την ακτινοβολί


Οι συγγραφείς μιας μελέτης που δημοσιεύθηκε την Τρίτη προειδοποίησαν για τους κινδύνους της έκθεσης στην ακτινοβολία από την τεχνολογία 5G και είπαν ότι η έρευνά τους δείχνει ότι τα υπάρχοντα όρια έκθεσης για την ασύρματη ακτινοβολία είναι ανεπαρκή, ξεπερασμένα και επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία και την άγρια ζωή....

Οι βλάβες, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί ακόμη και «κάτω από το υποτιθέμενο όριο SAR», περιλαμβάνουν «μη θερμική επαγωγή ενεργών ειδών οξυγόνου, βλάβη του DNA, μυοκαρδιοπάθεια, καρκινογένεση, βλάβη στο σπέρμα και νευρολογικές επιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρομαγνητικής υπερευαισθησίας», καθώς και «αυξημένη εγκεφαλική και τον κίνδυνο καρκίνου του θυρεοειδούς ».

Πηγή: The Defender Άρθρο του Μιχαήλ Νεβραδάκη, Ph.D.Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Οι συγγραφείς μιας μελέτης που δημοσιεύθηκε την Τρίτη προειδοποίησαν για τους κινδύνους της έκθεσης στην ακτινοβολία από την τεχνολογία 5G και είπαν ότι η έρευνά τους δείχνει ότι τα υπάρχοντα όρια έκθεσης για την ασύρματη ακτινοβολία είναι ανεπαρκή, ξεπερασμένα και επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία και την άγρια ζωή.

Η Διεθνής Επιτροπή για τις Βιολογικές Επιδράσεις των Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων ( ICBE-EMF ) διεξήγαγε τη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο Environmental Health.

Το ICBE-EMF ζήτησε μια ανεξάρτητη αξιολόγηση των κινδύνων και των επιπτώσεων της ασύρματης ακτινοβολίας , μια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με την ακτινοβολία και «άμεσο μορατόριουμ για περαιτέρω ανάπτυξη των ασύρματων τεχνολογιών 5G μέχρι να αποδειχθεί η ασφάλεια και όχι απλά υποτίθεται."

Σε ένα δελτίο τύπου του ICBE-EMF , ο Δρ. Lennart Hardell, ογκολόγος, συγγραφέας περισσότερων από 100 εργασιών για τη μη ιονίζουσα ακτινοβολία και επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, είπε:

«Πολλαπλές ισχυρές ανθρώπινες μελέτες για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων έχουν βρει αυξημένους κινδύνους για όγκους του εγκεφάλου , και αυτοί υποστηρίζονται από σαφή στοιχεία καρκινογένεσης των ίδιων τύπων κυττάρων που βρέθηκαν σε μελέτες σε ζώα».

Σε συνεντεύξεις με το The Defender , ο Hardell και ο Joel M. Moskowitz, διευθυντής του Κέντρου Οικογενειακής και Κοινοτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σχολή Δημόσιας Υγείας του Μπέρκλεϋ, συζήτησαν τα ευρήματα της μελέτης, τη νέα πρωτοβουλία του ICBE-EMF για την ευαισθητοποίηση για κινδύνους του 5G και εξήγησε ποιος είναι πιο ευαίσθητος στις δυνητικά επιβλαβείς επιπτώσεις της ασύρματης ακτινοβολίας .

5 σχόλια:

  1. ΜΠΑ... ΤΩΡΑ ΜΑΡΗ ΚΟΥΛΙ ΜΑΡΗ ΞΕΖΕΛΕΝΣΚΙΜΕΝΗ ΜΑΡΗ ΣΤΡΙΤΖΟ
    ΚΑΙ 301 ΓΕΛΟΊΑ 💩 ΠΑΤΗΜΈΝΑ

    ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ...!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!” (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)

    https://www.youtube.com/watch?v=-dwJQNizfSg

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive