Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Η ΜΚΟ που συνδέει τις αδελφές Καϊλή με τον Άδωνι. Η ΚΕΑΝ έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ, μόνο τον τελευταίο χρόνο


Μία ακόμη ΜΚΟ περιστρέφεται γύρω από το σύστημα που είχε δημιουργήσει η Εύα Καϊλή μαζί με την αδελφή της Μανταλένα και όπως φαίνεται έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ....

μόνο τον τελευταίο χρόνο από τα προγράμματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μάλιστα, τα έργα που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχουν ενταχθεί και στις δημόσιες επενδύσεις, με υπογραφή του καλού συνεργάτη του Αδώνι Γεωργιάδη, υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο λόγος για τη ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), η οποία ασχολείται με έναν αχταρμά θεμάτων, όπως οι νέες τεχνολογίες, το περιβάλλον, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, ο άνθρωπος και ασφαλώς η κοινωνία, πάντα με επίκεντρο, όπως υποστηρίζει, τους νέους.

Γενικός γραμματέας στη συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι η Ματίνα Κανάκη, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, πρωταγωνιστεί σε όλες τις δραστηριότητες των αδελφών Καϊλή, γι’ αυτό και της αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «πρόσωπο-κλειδί». Η κυρία Κανάκη, για παράδειγμα, εμφανίζεται ως η νόμιμη εκπρόσωπος της κτηματομεσιτικής εταιρίας Estate Aria Properties, που σύστησαν τον περασμένο Νοέμβριο η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, διατηρώντας ο καθένας για τον εαυτό του το 50% των μετοχών.

Η κυρία Κανάκη, επίσης, εμφανίζεται ως συνιδρύτρια μαζί με τη Μανταλένα Καϊλή της μη κερδοσκοπικής πλατφόρμας Made Group, στην οποία είναι επίσης και μάνατζερ.

1 σχόλιο:

  1. 2019----------- 20 εκατομμύρια ευρώ απο το Κατάρ σε
    λογαριασμούς της Καϊλή στον Παναμά και
    το 2020 από 4 ακόμα στους γονείς της
    +4 ο πατέρας +4 η μητέρα.
    Έμβασμα στον Παναμά. Το Panzeri πήρε μόνο 6!
    `Αρα και τα 35.000.000 ευρω που προσπαθησε να σπρωξει σε οικονομικο παραδεισο δικα της ηταν κι αυτα
    Ακούτε ρε "τεμπέληδες που ζείτε με επιδόματα";
    Τι θα λέγατε στις επερχόμενες εκλογές να δίναμε κι εμείς
    ένα pass στη κυβέρνηση;
    Ξεκινάω,με το partetonpoulo pass.
    Μα αφού στα κανάλια λένε πως δεν έχει σχέση με το Qatar gate και τα λεφτά ήταν του Ιταλού.
    https://twitter.com/propergranalyst/status/1604629514000244736


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive