Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΦΩΤΟ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει ""Οι παγετώνες κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή Μετά από αυτό, η περιτομή μου θα μπει στην πλατεία του χωριού SAPSALIS.GR"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, σκύλος, εξωτερικοί χώροι και κείμενο 

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "TA ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ SAPSALIS.GR"

4 σχόλια:

  1. εδώ θα διαφωνήσω με τον αρθρογραφο. ο Αλ6ς δεν ειναι μαλακας. παριστανει τον μαλακα για να εχει αλλοθι αργοτερα. ο εβραιος και χουντοταισμενος τσιπρας ειναι απλα σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ απο την νεα ταξη. ο ρολος του ηταν και ειναι, αφ ενος μεν να απαξιωθεί η έννοια της αριστεράς μετα την κακη και αντιλαικη ασκηση της εξουσιας οταν ηταν κυβερνηση, αφ ετερου δε να προβαλλεται σαν την προοδευτικη εκφραση μεσα σε ενα συντηρητικό συστημα, το οποιο ομως ειναι "δημοκρατικο" (αφου επιτρεπει προοδευτικους σχηματισμους). Το ποσο προοδευτικο ειναι το μορφωμα που λεγεται συριζα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. κατα την αποψη μου ηταν και ειναι (οπως και οι ΑΝΤΙΦΑ), ενα προπυργιο της νεας ταξης πραγματων. αλλωστε στην Ελλαδα ο κομμουνισμος πεθανε το 1980, μετα τον θανατο των τελευταιων ρομαντικων. Οτι απεμεινε ειναι κατι γεροντια ξεχασμενα που το πρωι πηγαινουν στην εκκλησια και το μεσημερι στις διαδηλωσεις του ΠΑΜΕ. Ομως ακομη δεν γεννηθηκε ο Λενιν που θα παντρεψει τον κομμουνισμο με την θρησκεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι βρε φασιστομουτρα μου σβηνευε τα σχολια? ουτε εβρισα ουτε εγραψα κατι αισχρο. σας πειραζει το ονομα μου καριοληδες? αντε να γαμηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΌΛΙΟ 12:42 ΑΧΟΥΟΥΟΥ... ΝΕΥΡΑ
    ΕΜ ΣΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΛΌΓΟ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΕΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΈΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

    ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΑΥΤΌ

    ΚΡΊΜΑΣ ΚΡΊΜΑΣ ΚΡΊΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΩΡΈ...
    ΤΟ ΧΑΜΟΜΉΛΙ ΠΆΝΤΩΣ ΚΑΛΜΑΡ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΎΔΙΑ ΜΕ ΚΆΤΙ ΜΩΡΕ ΜΟΙΆΖΟΥΝ... ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΑΛΛΕΡΓΊΑ. ΠΩΣ...ΠΩΣ! ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΎΣΕΙΣ.

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΛΈ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΚΙΧ...ΤΙ ΣΟΥΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ Ε?

    💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive