Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Επάγγελμα ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. Μαφία δικαστική. Ο τύπος αυτός έχει καταδικαστεί για κλοπή αλλά μπουκαρει σε σπίτια με την ιδιότητα του δικ.επιμελητη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κοινοποίηση Προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργού Δικαιοσύνης Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αττικης, σους KOJ νατοίκου Πειραιά Με την παρούσα σας γνωστοποιώ και σας επισυνάπτω αντίγραφο της με αριθμ 4657/2017 απόφασης του A Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, δυνάμει της οποίας o Δικαστικός Επιμελητής, ύλοςΚΑΛΚΤΤΑΝΙΔΗΣ καταδικάσθηκε αμετάκλητα σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών για το εις βάρος μου τελεσθέν αδίκημα της κλοπής Καιπαρακαλώ για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2020 Srvl ΗΑΙΤΟΥΣΑ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Αυτός είναι o δικαστικός επιμελητής που πέταξε έξω από το σπίτι της την Ιωάννα Κολοβού. Ας τον κάνουμε διάσημο. Καλό είναι να δείτε και στο βίντεο τον τρόπο που μιλάει σε έναν άνθρωπο που τη στιγμή εκείνη χάνει το σπίτι του." 

 Το άτομο που βλέπετε πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια είναι ο δικαστικός επιμελητής  Παύλος Καλκιτανιδης. Είναι αυτός που συμμετείχε στην έξωση της συνταξιούχου Ιωάννα Κολοβού μιας και το σπίτι της το βγάλαν νταβατζήδες στον πλειστηριασμό. Το άτομο αυτό πως είναι δικαστικός επιμελητής όταν έχει καταδικαστεί για κλοπή σύμφωνα με τους νόμους σας....

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος Το άτομο αυτό έχει σχέσεις και συμμετέχει σε δικαστικα κυκλώματα όπως μου καταγγέλλουν πολλοί πολίτες που τον ξέρουν. Το άτομο αυτό κυκλοφορεί με πανακριβα αυτοκίνητα, γνωστός θαμώνας μπουζουκιων και συμμετέχει σε πλειστηριασμούς σπιτιών πολιτών. Το άτομο αυτό χρησιμοποιεί πλαστά χαρτιά, απειλεί με μπράβους και είναι γνωστός σάτυρος σε γυναίκες. Βρίζει και απειλεί τους ανθρώπους που πάει για κατάσχεση των σπιτιών τους. Λοβέρδος Στελλακατος

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΟΥΟΥΠΣ! ΤΙ ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΑΥΤΌ? ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΣΤΗΜΈΝΟ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ 💩💩💩 ΚΑΙ Η ΚΥΡ ΠΟΥ ΧΆΝΕΙ ΣΠΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ...

    ΈΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive