Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ. ΜΙΧΑΗΛ, ΜΙΧΑΕΛΑ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΑΒΡΙΕΛΑ, ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΑΞΙΑΡΧΗ ,ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΑΤΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Οι Αρχάγγελοι τέκνα του Μεγάλου Κεντρικού Ηλίου Φρουροί Ηλιακών Συστημάτων.
ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΣΕ ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΩΝ ΘΕΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΝΤΟΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕ'Ι'ΙΚΗ ΦΥΣΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΛΗΝ .ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΟΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ....
«Το Σχέδιο για τους Αρχαγγέλους δεν είναι να ενσαρκώνονται ούτε να δεσμεύουν τα Πνεύματά Τους σε φορείς που δημιουργήθηκαν για να φιλοξενήσουν εξελίξεις στις οποίες το Πυρ και το Φως έχουν εργασθεί κατάλληλα.΄Οταν ο Κεντρικός ΄Ηλιος ενός Συστήματος λαμβάνει την Κοσμική Μύηση και του δίνεται η Δύναμη να δημιουργήσει έναν μικρότερο Γαλαξία, (όπως τον δικό μας με Επτά ΄Ηλιους, με τους Πλανήτες και τους δορυφόρους τους) σε τρεις εξελίξεις δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν: των Αγγέλων, των ανθρώπων και των Στοιχειωδών.
Στον Κεντρικό Ήλιο υπάρχουν οι Αρχάγγελοι που τους αποκαλούν «Τέκνα του Κεντρικού Ηλίου». Κατέχουν τη Θεία Δύναμη του Πατέρα-Μητέρας του Γαλαξία και ζουν για να ραδιοβολούν το Φως που διαχέεται στο Σύστημα και διαμορφώνει την απαστράπτουσα ατμόσφαιρα της Θεϊκής Καρδιάς. Όταν ένας μικρότερος Ήλιος δημιουργείται από τη ρυθμική εκπνοή του Κεντρικού Ηλίου (κάθε ρυθμός για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται αναρίθμητους αιώνες), Επτά από τους Αρχαγγέλους με τα Πνευματικά Συμπληρώματά Τους τις Αρχαίες, εξέρχονται για να αποβούν η Φρουρική Παρουσία όλων των Αγγέλων, των ανθρώπων και των Στοιχειωδών που θα σχηματίσουν την εξέλιξη αυτού του Ηλίου και των Πλανητών Του.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΗΓΕΜΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ''ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ '' .ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΓΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ......... τη φρουρά όχι μόνον της Γης αλλά του φυσικού ηλίου, των πλανητών του Συστήματος αυτού, των δορυφόρων τους και των Επτά Εσωτερικών Σφαιρών που σχηματίζουν τους ουρανούς αυτής της αλυσίδας. Ερχόμενοι από τον Κεντρικό Ήλιο, η φυσική Μας κληρονομιά είναι να ανυψωνόμαστε στις «αλυσίδες» πάνω από Μας όποτε υπάρχει ανάγκη και οι Κοσμικοί Δρόμοι προς την Καρδιά του Συστήματός Μας είναι ανοικτοί σ Εμάς. Από τον Κεντρικό Ήλιο ήρθε και η ιδιαίτερή Μας Φρουρά Τιμής καθώς και αναρίθμητες λεγεώνες Αγγέλων που ο σκοπός ύπαρξής Τους είναι να εκτελούν τη θέλησή Μας που είναι η ίδια με τη Θέληση του Πατρός. Στις αναρίθμητες αυτές Αγγελικές λεγεώνες προστίθενται και οι Αγγελικές Υπάρξεις που «εξελίχθηκαν» και «εξελίσσονται» επί της Κοσμικής «αλυσίδας» και ενώνονται με τις δικές Μας τάξεις όπως τα απελευθερωμένα Μέλη της ανθρωπότητας ενώνονται με τη Μεγάλη Λευκή Στοά.
Το έργο των Αρχαγγέλων είναι πολύπλευρο γιατί εμπεριέχει τις Σφαίρες της Θεραπείας, της Φώτισης και της Προστασίας.
Η διαίτερη εξυπηρέτηση προς τη Ζωή είναι η ένωση του Αγγελικού Βασιλείου με την Εξελιγμένη Αδελφότητα της ανθρωπότητας. Καθώς ο Άγιος Γερμανός με τη βοήθεια της Έβδομης Ακτίνας, έλκει τις Αγγελικές Δυνάμεις και την ανθρωπότητα σε μία συνειδητή δράση συνεργασίας, θα δείτε πώς όλοι θα εργαστούμε με το Σχέδιο αυτό εσείς από την ανθρώπινη φυλή, Εγώ από το Αγγελικό Βασίλειο και ο Άγιος Γερμανός από την πλευρά του Βασιλείου των Αναληφθέντων Διδασκάλων. Η Τριάδα πάλι σε πράξη να φέρει σε πέρας το Θείο Σχέδιο.
Εκτός από τις Αγγελικές Δυνάμεις που ελκύστηκαν από τον Ηλιακό Λόγο (Ήλιο και Εστία) και εξελίσσονται στις Εσωτερικές Σφαίρες, υπάρχουν αναρίθμητες λεγεώνες Αγγέλων που εξελίσσονται δια μέσου των Ελεύθερων Εκείνων Πνευμάτων που δοκιμάζονται στην Κοσμική Εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive