Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Θεοδώρα Γιαννίτση: Είναι ντροπή για την ελληνική κοινωνία να θεωρείσαι γραφικός όταν είσαι πατριώτης και να υπερπροβάλλεσαι απλά επειδή διαφέρεις στις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. ΒΙΝΤΕΟ

«Το να θεωρείσαι πατριώτης είναι έγκλημα… αν είσαι παραδοσιακός θεωρείσαι γραφικός, είναι πολύ επικίνδυνο αυτό, πρέπει να ξυπνήσουν οι κοινωνίες»... ανέφερε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη η Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στη Μόσχα, Θεοδώρα Γιαννίτση. Με αφορμή τις προθέσεις του Βρετανού πρωθυπουργού να αναθεωρήσει τον νόμο περί ισότητας για να καταστήσει σαφές ότι το ότι το «φύλο» σημαίνει βιολογικό φύλο και όχι σεξουαλική ταυτότητα, η κα Γιαννίτση στάθηκε στα όσα προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση περί ομοφυλοφιλίας. «Δεν μπορεί στην ελληνική κοινωνία σε ώρες υψηλής τηλεθέασης οι παρουσιαστές να είναι αδελφάρες με το σκουλαρίκι να εμφανίζονται λέγοντας “χρυσή μου τι φόρεσες…”, όταν τα βλέπουν αυτά παιδιά όταν τα βλέπουν αυτά παιδιά 10 ετών τι μηνύματα τους περνάνε» αναρωτήθηκε. «Ντροπή στα μεγάλα κανάλια», τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive