Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Το Νοέμβριο του 2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με😡 σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ 7. ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ Συμπεριλαμβάνονται τυχόν μόνιμες μεταβολές της προσωπικότητας μετά από εμπειρίες ή ψυχική πάθηση, οι διαταραχές έξεων και παρορμήσεων, οι διαταραχές του ψυχοκοινωνικού φύλου, οι διαταραχές σεξουαλικής προτίμησης (σεξουαλικές διαστροφές), και οι ψυχολογικές και συμπεριφορικές διαταραχές της σεξουαλικής ανάπτυξης και του σεξουαλικού προσανατολισμού. Στις διαταραχές προσωπικότητας ταξινομούνται οι εξής: Παρανοειδής Π .Α.: 35-50% Σχιζοειδής Π.Α.: 35-50% Δυσκοινωνική αντικοινωνική) Π.Î.: 35-50% Ασταθής συναισθηματικά προσωπικότητα παρορμητικού τύπου Π.A.: 20-40% Ασταθής συναισθηματικά προσωπικότητα μεταιχμιακού τύπου Π .Α.: 20-40% Ιστριονική Π .Α.: 20-35% Καταναγκαστική Π .Α.: 20-35% Αγχώδης (αποφευκτική) Π.A.: 20-35% Εξαρτημένη Π.A.: 20-35% Μεικτή διαταραχή προσωπικότητας Π.Α.: 20-35%"🔴τους παιδόφιλους, 🔴τους 🔴επιδειξιομανείς

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται

 🔴τους κλεπτομανείς και τους 🔴ηδονοβλεψίες.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρία της τάξης του 30%....

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

 

Ιππολυτη Ελληνις

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 301 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ

    ΟΠΌΤΕ ΓΙΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive