Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

ΔΩΔΕΚΑ !!!12 Μέρες !! καίει η φωτιά σε παρθένο δάσος στο όρος Παπίκιο έξω από την Κομοτηνή. ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝΑ. Και ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ

Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και φύση
Η πρώτη φωτογραφία είναι από αυτή τη στιγμή από την Κομοτηνή όπως ανέβασε στο προφίλ του ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Thodoris Perentidis. 12 μέρες καίει φωτιά και δεν ακούμε τίποτα από τα ΜΜΕ και τον κυβερνητικό μηχανισμό... που κάνει τα πάντα ώστε τέτοια γεγονότα να μένουν στην αφάνεια. Και όλα αυτά με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.
Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός
‼️Στο ίδιο έργο θεατές. Ας απολύσουμε κ άλλους πυροσβέστες. Ας προσλάβουμε κ άλλους αστυνομικούς. Ας μην ανανεώσουμε τον πυροσβεστικό εξοπλισμό και τα μέσα. Ας μην πάρουμε μέτρα πρόληψης και δασοπροστασίας.
Τα αποτελέσματα είναι και θα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ.

2 σχόλια:

  1. Αντί γιά κυβέρνηση έχουμε
    υπηρεσία βοήθεια στό σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΝΟΗΤΙΚΆ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΟΒΑΡΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΆΝΘΗ ΔΕΝ ΞΈΡΩ 1000% ΑΠΛΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΕΤ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ. ΣΕ ΑΠΛΆ ΣΕ ΧΑΛΑΡΆ ΙΣΩΣ ΝΑΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ Ο ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ! ΦΩΝΆΞΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΊΤΙΑ ΕΕΕ❓ ΟΠΟΤΕ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ. ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ. ΧΣΤΚΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΈΣ ❗ ΟΞΥΓΌΝΟ ΤΩΡΑΣΥ... ΠΦΦΦ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ ΦΟΥΛ! ΚΑΜΊΑ ΕΝΌΧΛΗΣΗ.

    ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΣΙΟΛΆΤΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ.
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ ΦΟΥΛ ΚΑΡΓΑ ΑΠΌ ΤΣΙΓΆΡΑ ΓΟΠΕΣ ΜΑΝΤΙΛΟΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΌΛΙΚΕΣ ΜΛΚΣ!
    ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΆΡΙ ΝΕΟΙ ΛΕΩ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΈΧΕΙ ΚΑΔΟΥΣ ΕΚΕΊ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΤΆΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ! Ο ΧΑΙ ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΊΣΑΣΤΕ?
    ΑΠΆΝΤΗΣΑ ΕΥΦΥΈΣΤΑΤΟ ❗

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΡΟΣΕΤΕ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΚΛΙΜΑΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΈΝΕ, ΓΙΑΤΊ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΆΡΤΙΝΑ ΚΑΛΑΜΆΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!: ΑΛΛΑΞΤΕ ""ΣΑΥΡΟΓΚΡΕΤΕΣ""ΤΑ ΛΆΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ ΞΎΛΙΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΘΑΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΆΡΩ ΜΕ ΤΟ caro!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ? ΕΔΩ Ε? ΣΤΑΥΡΟΣΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ Ε ΧΜ ΚΑΛΟ ΣΧΌΛΙΟ ΚΑΚΟ ΣΧΌΛΙΟ ΈΤΣΙ ΚΙΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΊ ΝΑΣΤΕ.
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΥΑΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΆ ΣΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ΔΕΝ ΒΆΖΩ ⭕❌❗ ΕΚΕΊ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΔΊΝΩ

    ΕΣΕΊΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive