Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΠΕΜΠΕΙ “S.O.S” Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! «ΝΤΟΥ» ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! «ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ…» – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)




«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

ΜΠΟΥΚΑ από «Επενδυτές» και παράνομους μετανάστες σε ορεινά χωριά του Νομού Καβάλας! Συνεχίζουν να μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα με τις ροες να ειναι καθημερινές – Καληνύχτα Ελλάδα! Κύριε Μηταράκη όλα καλά;...

Διαβάστε την καταγγελία που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από κάτοικο της περιοχής:

«Όπως βλέπετε στις εικόνες που σας αποστέλλω, 27/9 έλαβαν χώρα αυτά τα αίσχη (και δεν ειναι τα μόνα) σε ορεινά χωριά του Νομού Καβάλας. Συγκεκριμένα αυτά διαδραματίζονται στα χωριά Κρυονέρι, Ζυγός, καθώς και Βουνοχώρι Καβάλας, χωρις να ειναι τα μόνα ορεινά χωριά που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.


Επίσης, ένα άλλο περιστατικό, λαθρο μετανάστες στο Βουνοχώρι Καβάλας άρχισαν να μπαίνουν σε σπίτια και να κλέβουν ειδη πρωτης αναγκης και τροφιμα.

Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει πολλά, οι αντιδράσεις των κατοίκων είναι έντονες και αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους, είμαστε σε στάδιο πριν βγούμε στα όπλα και να προστατεύουμε τις οικείες μας, η πολιτική ηγεσία δεν συγκινείται για τα προβλήματα αυτά, εχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι όμως.

Σε παρακαλώ διαδώστε το, είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και τα τοπικά ΜΜΕ δεν το αναφέρουν καθόλου…»

Σταύρος Κ.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive