Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

«Από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ της εποχής μας»! Χαμός με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Pfizer για τις δοκιμές εμβολίων.

Έχει πάρει διαστάσεις το θέμα που ανέδειξε πρώτο στην Ελλάδα το EL.GR! Οι επονομαζόμενοι ελεγκτές γεγονότων (fact checkers) στο Associated Press (AP) επιβεβαίωσαν ότι η Pfizer δεν παρείχε ποτέ στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια της COVID θα σταματούσαν τη μετάδοση του ιού...
Παρόλα αυτά εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι το πλαίσιο αυτής της αποκάλυψης είναι…«παραπλανητικό» και «χάνει το πλαίσιο».Μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο, μετά τα δισεκατομμύρια εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο, ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής μίλησε και στην εκπομπή του Tucker Carlson στο Fox News για τα εκβιαστικά διλήμματα της κορωνοχούντας και την υποκριτική στάση των δυτικών κυβερνήσεων.

Έκανε λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής μας:

“Σε πολλές χώρες όπως στις ΗΠΑ και την Ιταλία, οι εντολές εμβολίων εισήχθησαν για ορισμένα επαγγέλματα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, τα προς το ζην, την επιχείρησή τους, επειδή παρέμειναν σταθεροί στις αρχές τους. Η κυβέρνηση ουσιαστικά φυλάκισε στα σπίτια τους τους μολυσμένους. Όλα αυτά βασίστηκαν στην ιδέα πως ο εμβολιασμός βοήθησε στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού, διαφορετικά γιατί θα έπρεπε οι άνθρωποι να είναι εκτός κοινωνίας;

1 σχόλιο:

  1. 🤣🤣🤣 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
    ΠΡΏΤΟ ΛΈΕΙ... ΓΙΑΤΙ!? ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΛΈΕΙ?

    ΕΧ ΝΑΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ state.

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΒΑΞΙΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΚΙΑΣ.
    (ΤΑΧΕ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ...ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΕΕΣ ΤΟΥ)

    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΟΎΣΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε ΠΈΤΑΓΕ ΚΑΙ "ΤΙ ΚΑΛΟΣ"... ΠΟΥΝΑΙ Ο ΔΑΜΑΛΟΣ ΩΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ😏 ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΛΙΤΣΑ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive