Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

"Είμαστε οι Ιδιοκτήτες της Επιστήμης" Αξιωματούχος του ΟΗΕ Παραδέχεται ότι Συνεργάζονται με την Google για να Ελέγχουν τα Αποτελέσματα Αναζήτησης

 Μετάφραση: Απολλόδωρος. Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του ΟΗΕ για τις Παγκόσμιες Επικοινωνίες, Melissa Fleming, παραδέχτηκε πρόσφατα σε μια συζήτηση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι ο παγκοσμιοποιητικός θεσμός έχει συνεργαστεί με πλατφόρμες της Μεγάλης Τεχνολογίας, όπως η Google, προκειμένου να ελέγχει τα αποτελέσματα..... αναζήτησης σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, καθιστώντας την αφήγηση του κατεστημένου την κυρίαρχη αφήγηση, ενώ παράλληλα καταστέλλει πληροφορίες και δεδομένα που έρχονται σε αντίθεση με την ατζέντα του ΟΗΕ για το κλίμα.

Η Fleming συνέχισε δηλώνοντας ότι ο ΟΗΕ ελέγχει την επιστήμη: " Είμαστε οι ιδιοκτήτες της επιστήμης και πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να τη γνωρίζει, όπως και οι ίδιες οι πλατφόρμες".

Στην πραγματικότητα, κανένας δεν "κατέχει την επιστήμη" για την κλιματική αλλαγή, το Covid ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Αν τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν μια αφήγηση, τότε η αφήγηση θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ως εσφαλμένη. Τα Ηνωμένα Έθνη φαίνεται να πιστεύουν το αντίθετο.

Αυτή η ανοιχτή παραδοχή απλώς επιβεβαιώνει αυτό που τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης λένε εδώ και χρόνια, ότι οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, οι κυβερνήσεις και τα παγκοσμιοποιητικά ιδρύματα συνεργάζονται ενεργά για να συντρίψουν τα διαφορετικά δεδομένα και απόψεις ως μέσο για να κρατήσουν το κοινό όσο το δυνατόν πιο αδαές για την αλήθεια. Κάθε άλλο παρά "έλεγχος των γεγονότων" ή καταπολέμηση της "παραπληροφόρησης", οι προσπάθειες των παγκοσμιοποιητών αποσκοπούν καθαρά στην ανάδειξη της δικής τους προπαγάνδας ως μέσο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξουσία πάνω στην κοινωνία.

Οι νόμοι για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με την "Ατζέντα 2030" του ΟΗΕ δίνουν τεράστια και παρεμβατική εξουσία στις κυβερνήσεις πάνω στη βιομηχανία, την ιδιωτική ιδιοκτησία καθώς και τις ατομικές ελευθερίες.

Είναι λογικό ο ΟΗΕ να προσπαθεί να καταπολεμήσει κάθε πηγή πληροφοριών που αντιτίθεται στην εφαρμογή αυτών των νόμων- έχουν να κερδίσουν τα πάντα εμποδίζοντας το κοινό να δει όλες τις πληροφορίες και να λάβει μόνο του μια ενημερωμένη απόφαση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ZeroHedge News.

 ***********

Δικτυογραφία

“We Own The Science”: UN Official Admits That They Partner With Google To Control Search Results

https://healthimpactnews.com/2022/we-own-the-science-un-official-admits-that-they-partner-with-google-to-control-search-results/


Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive