Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ένα e-mail με ονόματα και “ισχυρές” διασυνδέσεις! Ο ιδιοκτήτης των 10 οίκων ανοχής “κύριος Βασίλης” (φίλος του Δημήτρη Μάλαμα) και η σύζυγος “Μαρίνα”. Το “πέρασμα” της μάνας του 12χρονου κοριτσιού σε 1 από τους οίκους ανοχής και η γυναίκα που γνωρίζει πολλά και δούλευε για το “μεγάλο αφεντικό”.

 

Του Άρη Σπίνου.Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές για την δράση του Ηλία   Μίχου και την λίστα των πελατών του που φρόντιζε να “προμηθεύει” με το 12χρονο κοριτσάκι....

Στο e -mail του edolio5 τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει δεκάδες πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Στεκόμαστε σε μία που την κρίνουμε ιδιαίτερα σοβαρή και δημοσιεύουμε αυτούσιο το email που μας έστειλε διατηρώντας τον τρόπο γραφής, τα κεφαλαία γράμματα που χρησιμοποιεί και τον τρόπο σύνταξης. Σημασία πλέον έχει η ουσία και όχι αν το κείμενο είναι φιλολογικό:

Διαβάστε το e-mail:

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΠΙΝΟ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΚ (αναφέρει το πραγματικό όνομα) ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 10 ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ (STUDIO) ΠΛΕΟΝ..ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 4-5. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…
ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…..

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ Κ (αναφέρει και το επίθετο) ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΛΑ ΩΣ “ΜΑΡΙΝΑ” ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΤΖΙΩΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο Β.Κ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ “ΣΥΖΥΓΟΥ?” ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ -αναφέρει το ψευδώνυμο της- ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… .

ΕΠΙΣΗΣ Η “ΜΑΡΙΝΑ” ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΒΚ (αναφέρει το όνομα του) ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΙΑΝΕΙ ΟΔΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ (αναφέρει τα ονόματα) Ο ΒΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚ (αναφέρει το όνομα του) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ Α.Γ. (αναφέρει το όνομα του) ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ (αναφέρει όνομα) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (αναφέρει το όνομα του καταστήματος του στρίπ σόου) Ο ΒΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ (αναφέρει την διεύθυνση) ΩΣ ΣΤΡΙΠ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…ο ΒΚ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ).

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΛΔΑΒΟ-ΟΥΚΡΑΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ (το αναφέρει) ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ 9-11 ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ
*Αναφέρει 11 διευθύνσεις οίκων ανοχής

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ,ΔΙΑΦΕΙΜΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΟΛΑΣ ΣΤΟ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΜΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ,ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….

ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΣΑ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΝ ΒΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ..ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,,ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ,2 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ 2 ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ…

ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΕΙΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Η ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ..ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΚ (αναφέρει το όνομα) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣ .ΟΤΑΝ ΔΕ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΕΝΟΙΩΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ,ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΝΙ..”

Οι σημειώσεις με κόκκινα γράμματα έχουν γίνει από το edolio5! Είναι προφανές ότι όλο το EMAIL είναι στην διάθεση των αρχών αν και εφόσον μας το ζητήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το όνομα του ΒΚ αναφέρεται στην δικογραφία με τους επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που αυτή την περίοδο εξελίσσεται η δίκη τους στο εφετείο και συμπεριλαμβανόντουσαν στην περιβόητη δικογραφία Μάλαμα που προέκυψε από το πόρισμα των 70 σελίδων της ΕΥΠ.

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive