Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ Η ΦΑΜΙΛΙΑ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

l2Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό. Η φρικιαστική υπόθεση με τους βιασμούς και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό επαναφέρει στην επιφάνεια ένα πολύ μεγάλο και ευρύτερο θέμα που έχει να κάνει με τα κυκλώματα παιδοφιλίας και παιδεραστίας που λειτουργούν και στην δική μας χώρα....

Τα ερωτήματα που έχουν προκύψει μάλιστα όλες αυτές τις ημέρες γίνονται όλο και πιο ασφυκτικά διότι ενισχύονται οι πληροφορίες και οι ενδείξεις ότι πίσω και από αυτή την ιστορία με τον κολλητό της νεοδημοκρατικής ελιτ και του μητσοτακέικου Ηλία Μίχου και τους τουλάχιστον 213 “πελάτες – βιαστές” υπάρχουν πιο μεγάλα “ψάρια” με πρόσωπα υπεράνω υποψίας που έχουν σχέσεις με τα διεθνή κυκλώματα τράφικινγκ και εμπορίας ανθρώπων, ιδιαίτερα μάλιστα ανηλίκων παιδιών που σε μεγάλο βαθμό τα έχουν βάλει την γνωστή και από παλιότερα κατηγορία των …ασυνόδευτων.

Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις και όταν έσκασε η υπόθεση με τον άλλο παιδοβιαστή και κολλητό του πρωθυπουργικού ζεύγους Δημήτρη Λιγνάδη. Πολλοί πιστεύουν με βάση στοιχεία και πληροφορίες ότι πρόκειται μάλιστα για συγκοινωνούντα δοχεία όλες αυτές οι υποθέσεις. Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε όλους τους χώρους από πρόσωπα …υπεράνω υποψίας, έρχονται από παλιά αλλά τις θάβουν. Υποθέσεις οι οποίες έχουν σε μεγάλο βαθμό να κάνουν και με παιδεραστία, κακοποίηση και το λεγόμενο trafficking δηλαδή- ανηλίκων. 

l4

Από πέρυσι μάλιστα είχαμε αποκαλύψει σοκαριστικά ντοκουμέντα που συνδέουν με την ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ μία από τις ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος στην Θεσσαλονίκη η οποία ασχολείται με τη διακίνηση “ανήλικων προσφυγόπουλων” όπως τους βολεύει να τα ονομάζουν. Με τη ΜΚΟ αυτή συνδέεται και η πρωθυπουργική εξαδέλφη Αντιγόνη Λυμπεράκη. Κι όπως τότε υπήρχε ζήτημα έτσι και τώρα πρέπει να ερευνηθεί εάν πίσω από όλοςυ αυτούς τους ανώμαλους υπάρχει όντως διεθνές κύκλωμα trafficking ανηλίκων, με τεράστιους τζίρους, το οποίο καθοδηγεί ο δισεκατομμυριούχος Ουγγροεβραίος ιθύνων νους της παγκόσμιας λαθρομετανάστευσης και “παράρτημα” του οποίου στην Ελλάδα είναι η οικογένεια Μητσοτάκη!

Ο λόγος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Elpida Home” που έχει δημιουργήσει ένα “Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων”, όπως το αποκαλεί, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν είναι όμως μια απλή, μια τυχαία, ΜΚΟ σαν τις περισσότερες από όλες τις άλλες. Έχει δημιουργηθεί από την “μαμά” η ΜΚΟ την SOLIDARITY NOW η οποία ως γνωστόν ανήκει -σε ποιον άλλον- στον Τζορτζ Σόρος. Και έχει δημιουργηθεί μέσω του ιδρύματος “RADCLIFF FOUNDΑTION” το οποίο χρηματοδοτείται τόσο από τον Σόρος όσο -και από τον άλλον …αγαπημένο μας- τον Μπιλ Κλιντον και ομώνυμο ίδρυμα CLINTON που έχει φτιάξει μαζί με την Χίλαρι. Ποια είναι επικεφαλής ως Γενική Διευθύντρια στην SOLIDARITY NOW του Σόρος; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η αγαπημένη ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -κόρη της αδελφή του- και εξαδέλφη του νυν πρωθυπουργού μας, Κούλη Μητσοτάκη. Και δεν είναι μόνο στενοί συγγενείς, αλλά και ομοϊδεάτες αφού εκτός από την εκλογή της ως βουλευτή με το “αδελφό” Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη το 2015 εμφορείται και από τις ίδιες αντιλήψεις μαζί του ιδιαίτερα στα εθνικά και (λαθρο)μεταναστευτικά θέματα.

l5

Το μεγάλο ζήτημα με αυτό την ΜΚΟ είναι η απροκάλυπτη “προώθηση” εκ μέρους της ΠΑΔΙΔΟΦΙΛΙΑΣ. Πέρα από όσα τυχόν συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της, αρκούν τα ΣΗΜΑΤΑ αυτής της ΜΚΟ για να καταλάβει εύκολα κανείς ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Σήματα ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνώς οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει ξεκινήσει διεθνώς -ακόμη και έσω του ΟΗΕ- εδώ και μερικά χρόνια, μια βρώμικη και αηδιαστική προσπάθεια η παιδοφιλία. Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και στις ΗΠΑ, ο δε Τραμπ ήταν αυτός που είχε εξαγγείλει “γρήγορη δίκη και θανατική ποινή στους παιδεραστές”. Τυχαίο ότι ο Σόρος τον πολέμησε με μένος και γι αυτό το θέμα για να τον ρίξει; Όχι. Στην δε Ευρώπη, η Ολλανδία όπως γράψαμε και προχθες νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το κόμμα των παιδόφιλων που έχει βασικό του στόχο τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών!!!

Τα διεθνή σύμβολα των παιδοφίλων φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες από το κτίριο του “Elpida Home” στην Θεσσαλονίκη με το λογότυπο της ΜΚΟ. Για να μην υπάρχει μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι αυτά είναι τα σύμβολα των εγκληματιών και διεστραμμένων παιδοφίλων, υπάρχει και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του FBI που έχει δημοσιεύσει -και έχει “επικηρύξει” – τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές για να προωθούν και να επικοινωνούν για τις ανώμαλες ορέξεις και πράξεις τους.

l1

Ενδεικτικό της ενοχής γύρω από αυτή την ιστορία είναι ότι οι αρμόδιοι της ΜΚΟ αυτής. Όταν έγινε ο πρώτος σχετικός θόρυβος, έτρεξαν να αφαιρέσουν από το λογότυπο το “πατενταρισμένο” σύμβολο της παιδεραστίας. Ειδοποιήθηκαν και θέλησαν να προλάβουν τα χειρότερα και να κρύψουν αυτά που συνέβαιναν; Σημασία έχει ότι οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα υπάρχουν που δείχνουν το πώς ήταν και πώς το …άλλαξαν. Όπως επίσης έχει σημασία ότι από την αρχή της ίδρυσής του, το 2016, “Elpida Home” δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό τη φιλοξενία ασυνόδευτων … “προσφυγόπουλων”, μέχρι και 800 τον αριθμό…

Την ώρα που με τον Λιγνάδη, πρωθυπουργικό φίλο, αποκαλύφθηκε η εμπλοκή σε κυκλώματα παιδεραστίας με “προσφυγόπουλα”, έγινε χαμός και η αποκάλυψη για μια ΜΚΟ του Σόρος και την αγαπημένη πρωθυπουργική εξαδέλφη με τα σήματα της διεθνούς παιδοφιλίας στη χώρα μας κατά την ίδια χρονική περίοδο, έδωσε μια νέα διάσταση στην υπόθεση. Τώρα που ένας άλλος γαλάζιος με υψηλές διασυνδέσεις αποκαλυπτεται σε ανάλογο κύκλωμα μπλεγμένος, δεν πρέπει να ξανανοίξει αυτός ο φάκελος;

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΜΛΚΣ ΜΑΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΈΝΟ?
    ΤΟ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    💥Η ΤΑΎΤΗΝ Η ΕΠΊ ΤΑΥΤΗΝ ΠΛΟΎΤΑΡΧΟΣ ΛΑΚΑΙΝΩΝ ΑΠΟΦΘΈΓΜΑΤΑ

    ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ 🗡️⚖️ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΒΆΛΤΟ ΒΟΎΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει,τον επομενο μηνα,ανακαλυψτε και την Αμερικη,να στανιαρουμε.Απο την υποθεση Λιγναδη δεν ειχε βγει στη σεντρα η εν λογω κυρια;'Η,οταν εχεις κολλητο τον Γεωργιαδη,ειναι φυσιολογικο να παιρνεις επανω σου τα ανηλικα ασυνοδευτα προσφυγοπουλα;Μηπως η τραγικα καθυστερημενη διαπιστωση,ειναι αλλοθι για την απραξια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε στοιχεία για την εν λόγω ΜΚΟ. Καλά κάνετε και μιλάτε ανοιχτά αλλά χρειάζονται και στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive