Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Τι άλλο να πούμε παρά οργή κ θλίψη ......!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΙΟΚΑΣ 19, ΕΛΛΑΔΑ Ήταν ένας από τους καλύτερους ορθοπεδικούς της Κρήτης, το <<τσίμπημα>> τον γονάτισε, άδικος o χαμός για τον Νίκο Κατσαρό" 

 Ιππολυτη Ελληνις

 

4 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΚΙΔ ΝΟΜΟΣ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΚΙΟΤΙ ΚΑΜΊΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑ 3418/2005 ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΠΡΆΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν γιατρος,ηξερε οτι ειναι πειραματικο,πηρε και αλλους στο λαιμο του.Δεν μιλησε,δεν αντισταθηκε και το πληρωσε με τη ζωη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθ'ένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του.Ειδικά όταν έχει την δυνατότητα να ΜΑΘΑΙΝΕΙ και να ΕΡΕΥΝΑ...Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν άνθρωπος και τα εμβόλια δεν είναι γι αυτούς. Αλήθεια, τα ποντίκια που εμβολιάστηκαν τι απέγιναν; Εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον.
    Από ότι βλέπω η επιστήμη του, που είναι γιατρός(ανεξάρτητα της ειδικότητας του) δεν τον βοήθησε να ψάξει λίγο παραπάνω για το τι βάζει στο σώμα του. Κρίμα να ψάχνεις λύσεις για τους άλλους και να μην δίνεις λύσεις σε σένα, ειρωνεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive