Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

🚨ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης επαναφέρει όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν εμβολιάστηκαν, διατάσσει ΚΑΙ την επιστροφή των αποδοχών τους

🇺🇸 Το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης επανέφερε τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο COVID-19, διατάσσοντας την επιστροφή των αποδοχών τους και λέγοντας ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους....(https://iapps.courts.state.ny.us/fbem/DocumentDisplayServlet?documentId=JK5E3gx5XV1/ku37jnWR_PLUS_w==&system=prod) όλους


Το δικαστήριο έκρινε (https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay) τη Δευτέρα (24 Οκτωβρίου) ότι "το να εμβολιαστεί κάποιος δεν εμποδίζει το άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει το COVID-19".

Μόνο η πόλη της Νέας Υόρκης απέλυσε περίπου 1.400 υπαλλήλους επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί νωρίτερα φέτος, αφού η πόλη υιοθέτησε την εντολή για το εμβόλιο COVID-19 υπό τον πρώην δήμαρχο Bill de Blasio.

Πολλοί από αυτούς που απολύθηκαν ήταν αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Ο σημερινός δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams υποστήριξε τον Μάρτιο του 2022 ότι η πόλη δεν θα επαναπροσλάβει (https://www.foxnews.com/health/new-york-city-wont-rehire-unvaccinated-workers) τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους που απολύθηκαν, προσθέτοντας ότι "δεν επανεξετάζουμε αν θα τους φέρουμε πίσω".

1 σχόλιο:

  1. 🤣

    🚓🗡️⚖️

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ... ΕΊΝΑΙ ΚΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

    ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΊΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive