Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Εκτός απο παιδεραστές, πούστηδες κ.λ.π. έχουμε ΚΑΙ .. κοράκια. ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟ ΘΑ ΩΣ ... ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ – ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ;

Ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, θα κληθεί σε απολογία από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ιωάννη Μπούγα, όπως λένε οι άνθρωποι της κυβέρνησης, μετά τις αποκαλύψεις για τις εισπρακτικές εταιρείες στις οποίες μετέχει....Πρόκειται φυσικά για τις περιβόητες εταιρείες που παίρνουν τα δάνεια από τις συστημικές τράπεζες κοψοχρονιά, και έπειτα στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να πολλαπλασιάσουν τα λεφτά τους.

Πριν από δύο ημέρες λοιπόν ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψε την εμπλοκή του βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση με μία τέτοια εταιρία.

Το κύριο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τόσο από τον βουλευτή της Ν.Δ. όσο και από την κυβέρνηση είναι ένα: Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση;

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.

Μιλάμε για τις εταιρίες που «αγοράζουν» κοψοχρονιά τα δάνεια φτωχών και μεσαίων οφειλετών από τις συστημικές τράπεζες και, στη συνέχεια, στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να εισπράξουν τα κέρδη από την άθλια μεσιτεία τους. Πρωταγωνιστής σε μια τέτοια υπόθεση εμφανίζεται ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος, ήταν και παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».


1 σχόλιο:

  1. 🤨 ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΕΝΆ Η ΝΑ ΤΑΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΤ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ...


    ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ 301 🚓🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive