Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΙΣΤΟΡΙΚΗ εβραιο Μισελληνική ΑΝΑΔΡΟΜΗ. ΑΥΤΑ εφαρμόζουν οι πολιτικοί μας που είναι ΟΛΟΙ εβραίοι

Στο πρωτότυπο κείμενο της εβραϊκής Βίβλου ονόματι "Μασοριτικό", το οποίο οι χριστιανοί ονόμασαν "Παλαιά Διαθήκη", διαβάζουμε από τους 'προφήτες' του, τις Θεϊκές εντολές Γενοκτονίας των "Ιωνίμ" (ΙΩΝΕΣ), δηλ. των Ελλήνων:...
1) ΙΕΖΕΚΙΗΛ:
"Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός: Δείτε, εγώ θα απλώσω το χέρι μου ενάντια στους Κρήτες, και θα αποκόψω τούς Χερεθαίους, και θα αφανίσω το υπόλοιπο των λιμανιών τής θάλασσας”.

2) ΣΟΦΟΝΙΑΣ:
"Ο λόγος τού Κυρίου είναι εναντίον σας, Χαναάν, γη των Φιλισταίων και θα σε αφανίσω, ώστε να μη υπάρχει κάποιος που να κατοικεί. Και η Κρήτη θα είναι κατοικίες και σπηλιές βοσκών, και μάντρες προβάτων.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ* : Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες σύμφωνα ακόμη και με Εβραίους Ραβίνους. Εξ ου και η λέξη "Παλαιστίνη/Παλαιστίνιοι", είναι Ελληνική παραφρασμένη λέξη.
.

3) ΖΑΧΑΡΙΑΣ:
"Θα καθαιρέσω την υπερηφάνεια των Φιλισταίων. Και θα αφαιρέσω το αίμα τους από το στόμα τους, και τα βδελύγματα τους από μέσα από τα δόντια τους…
Θα πατήσω σαν τόξο μου τον Ιούδα. Το τόξο θα το γεμίσω με τον Εφραΐμ, και θα ξεσηκώσω τους γιους σου Σιών, εναντίον των γιων σου Ελλάδα, και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.

Ο Κύριος (Γιαχβέ), θα επέλθει εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπές. Ο Κύριος ο
παντοκράτωρ, θα σαλπίσει με σάλπιγγα και θα βαδίσει εναντίον αυτών προκαλώντας αναταραχή με την απειλή του.

O Κύριος ο παντοκράτωρ, θα υπερασπίσει αυτούς (τους Ιουδαίους) και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης τους, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, και θα γεμίσουν όπως οι φιάλες και το θυσιαστήριο".

Οι εβραίοι κατά την Ελληνική «Μικρασιατική τραγωδία»
----------------------------------------------------------------
Στις ημέρες της Μικρασιατικής τραγωδίας, τοποθετείται χρονικά το ακόλουθο ΧΑΟΤΙΚΑ ΨΥΧΑΝΏΜΑΛΟ περιστατικό:

«Στην συνοικία Μπας Οτουράκ της Σμύρνης, οι εβραίοι οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιδοθεί σε μία καταδοτική έξαρση κατά των Ελλήνων, είχαν συγκεντρωθεί και χλεύαζαν τους διερχόμενους Έλληνες αιχμαλώτους.
Όταν οι τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να κτυπούν τους Έλληνες με τους υποκοπάνους των όπλων τους, τούρκοι και εβραίοι ξέσπασαν από κοινού σε παραλήρημα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων...
Ο δε εβραίος νομάρχης Ραχμή Μπέης, εξώθησε τους "Τσέτες"=Μουσουλμάνοι υπότροποι κατάδικοι οπλισμένοι άτακτοι ληστές, να προβούν στην εξόντωση του Μικρασιατικού Ελληνισμού.
Ενάμισι (1,5) εκατομμύριο νεκροί, άλλοι τόσοι πρόσφυγες και δισεκατομμύρια σε δραχμές οι υλικές ζημιές».

Αυτό ήταν το τίμημα της Μικρασιατικής καταστροφής, στην πρόκληση της οποίας τόσο συνέργησε ο διεθνής Σιωνισμός.
Η εβραϊκή μάλιστα ωμότητα, έφθασε μέχρι του σημείου της επιδείξεως ασέβειας προς τους ίδιους τους νεκρούς.
Ούτε τα οστά των νεκρών Ελλήνων δεν σεβάσθηκαν οι εβραίοι.

Μετά τη μεγάλη σφαγή, ένα «ολλανδικό» πλοίο φόρτωσε στο λιμάνι της Σμύρνης τα κόκαλα των νεκρών, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν... για βιομηχανικούς σκοπούς!
Το πλοίο, όπως και η εκμεταλλεύτρια εταιρεία που επεδίωκε να θησαυρίσει ακόμη και από τα οστά των νεκρών, τα οποία «αξιολογούσε» ως πρώτη ύλη (!), ανήκε στους εβραίους Ραούλ Βόντεμπουργκ και Έρασμο Λεβύ.

Επιπροσθέτως, στην επιχείρηση αφελληνισμού της Μικράς Ασίας, είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραμάτισε ο αμερικανοεβραίος Χ.Μοργκεντάου.
Ως πρόεδρος της «Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων», μερίμνησε ώστε κατά την οκταετία 1922-1930, να εφαρμοσθεί κατά γράμμα η "Συνθήκη της Λωζάνης" --το τερατούργημα αυτό του επίσης εβραίου 'Ε.Βενιζέλου' που ήταν και ομόφυλος με τον Κεμάλ Ατατούρκ (εβραιόΤουρκος)--, που προέβλεπε τον ξεριζωμό των όποιων διασωθέντων Ελληνικών πληθυσμών από την Ιωνία.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΑΖΙ, Ο ΠΟΛΥ-ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΣ:
"Ασσυρο-Βαβυλωνιο-Περσο-Μογγολικός
Χαζαρο-Iουδαιο-εβραιο-ΙΣΡΑΗΛίτικος",
, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !!! ΜΕΣΩ "Πληρεξούσιων πολέμων" - Πολέμων δια Αντιπροσώπων".
.
.

Οι εβραίοι, δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ Γενετική-Ιστορική-Πολιτισμική ΣΧΕΣΗ, είτε με Μέση Ανατολή είτε με Ευρώπη.
Προέρχονται καθαρά από την περιοχή της ιστορικής "Χαζαρίας", ένα βασίλειο στην κεντρική Ασία που δημιουργήθηκε κάπου στο 650 Κ.Ε. και το οποίο φιλοξενούσε και τοοοο... "Βαβυλωνιακό" σκοτεινό Ιερατείο !!!!!!, συμπεριλαμβάνοντας και την περιοχή της «Αλβανίας του Καυκάσου» =οι λεγόμενοι "εβραίοι του Βουνού".

Οι κάτοικοί της, ήταν νομάδες ΠερσοΜογγολικής καταγωγής και ο λαός των Χαζάρων, έγινε γνωστός στις γύρω χώρες ως: "ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ", αφού κατέστρεφαν και λεηλατούσαν τους γειτονικούς τους λαούς, ενώ τα εγκλήματά τους περιλάμβαναν ακόμα και την απαγωγή μικρών παιδιών και βρεφών για τις αιματηρές θυσιαστικές τελετές τους, που αφιέρωναν στον Θεό "Μολώχ".

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ*:
Αυτά τα σεξοπορνοδιαστροφικά και άλλα πολλά παρόμοια, τα ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ στους Έλληνες, όπως βλέπετε στην εικόνα της ανάρτησης! που εμπεριέχει την αναγραφή τους, από το πρωτότυπο κείμενο της εβραϊκής Βίβλου ονόματι "Μασοριτικό", το οποίο οι χριστιανοί ονόμασαν "Παλαιά Διαθήκη":

1. Από το βιβλίο Ζοχάρ 11,64 β:
Οι Έλληνες μοιάζουν με αγελάδες και γαϊδούρια.
Ο Δαυίδ παρομοιάζει τους Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη.
Οι ψαλμοί του Δαυίδ είναι ψαλμοί του Ορφέως, διότι στην εβραϊκή γλώσσα ψαλμοί του Δαυίδ δεν υπάρχουν, θα ήθελα να μας φέρουν οι εβραίοι το πρωτότυπο κείμενο να το δούμε και εμείς.

3. Από το Σαμχρεντίν 974 β:
Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος είναι ακριβώς όπως του κτήνους.

4. Από το Ιόρι 3 32-37, 1:
Αντικαθιστάτε τους νεκρούς Έλληνες, όπως αντικαθιστάτε τους νεκρούς γάιδαρους ή αγελάδες που ψόφησαν.

5. Από το Χαφ Ζαράχ 78:
Οι Ελληνικές εκκλησίες του Δήμου είναι τόπου ειδωλολατρίας.
Από το Χαφ Ζαχάρ α΄: Οι εορτές των Ελλήνων ονομάσθηκαν ημέρες συμφοράς.
Τα ευαγγέλια, ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας, είναι αιρετικά βιβλία, Σαβά 196 α΄.

6. Στο Κεταβόυκ 3β:
Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτή αξία με του κτήνους.

7. Στο Άποχαντ Ζαράχ 16 β:
Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

8. Στο Ζεπέρ οχ Ίντερ 177 β:
Εάν ο εβραίος φονεύσει Έλληνα δεν διαπράττει έγκλημα.

9. Κεμπούκ 6 β σελ.78:
Οι εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

10. Από το Λαχ Ζαράχ 22 α:
Οι Έλληνες είναι ύποπτοι συνουσίας με τα ζώα.

11. Στο Κιβουσίμ 68 α:
Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαϊδάρων.

12. Στο Μισράχ 225:
Οι Έλληνες επλάθησαν για να υπηρετούν τους εβραίους πάντοτε.

13. Σαγκερτίν 92, 1:
Οι Έλληνες είναι φυλή, αγέλη κτήνων, προερχόμενη εκ του Σατανά και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούνται να φέρουν.

Οι Χαζαροεβραίοι, στην πορεία της ιστορίας τους, κατασκεύασαν την "εβραϊκή" θρησκεία ως προσπάθεια συνέχισης του Βαβυλωνιακού Ιερατείου, η οποία προσπάθεια εμπεριείχε και την μεθοδολογία της οικειοποίησης των ταυτοτήτων των ταξιδιωτών που δολοφονούσαν.

Όταν διαλύθηκε η εμπορική αυτοκρατορία της 'Χαζαρίας' από τους ΡΩΣ(ους) περί τον 10ο αιώνα, πάρα πολλοί διασωθέντες μετακινήθηκαν δυτικά προς την Ευρώπη και εγκαταστάθηκαν κυρίως στην Γερμανία!
Ακολουθώντας την παράδοση της οικειοποίησης των ταυτοτήτων, με την διείσδυσή τους στα Ευρωπαϊκά εδάφη, άλλαζαν τα ονόματά τους σε κάθε χώρα που εγκαθίσταντο παίρνοντας τις αντιστοίχως ανάλογες γλωσσικές ονομαστικές καταλήξεις και κρύβοντας έτσι, την πραγματική τους ταυτότητα.... ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !!!

Οι 'Χαζάροι', είναι οι λεγόμενοι σημερινοί "Ασκενάζι" εβραίοι, όπου είναι και ανοιχτόχρωμοι γενετικά, ενώ αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία του υποτιθέμενου "εβραϊκού λαού".
Ο άλλος υποτιθέμενος εβραϊκός κλάδος, είναι οι "Σεφαραδίτες" εβραίοι, που μετανάστευσαν στην Ισπανία, όπου είναι και σκουρόχρωμοι γενετικά.
Δηλ. αυτοί οι δυο κλάδοι, είναι οι δήθεν "αρχαίοι" ιουδαίοι που εκδιώχθηκαν από την Μέση Ανατολή και κατέληξαν στην Χαζαρία και στην Ισπανία.

Κάτι τέτοιο, ουδέποτε συνέβη στην ιστορία και οι σημερινοί αποκαλούμενοι "Ισραηλίτες ή εβραίοι ή ιουδαίοι", είναι όχι μόνο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ιστορικά/γενετικά/πολιτισμικά, αλλά οι μεν "Ασκενάζι" ανήκουν σε ένα διαρκές πολύχρονο πολυ-μπασταρδεμένο Περσο-Μογγολικό συνονθύλευμα, που αυτοαποκαλέστηκε: «Καμπαλ - Σιωνισμός», ενώ οι δε "Σεφαραδίτες" είναι Βερβερικής καταγωγής από την Β.Αφρική και ακολούθησαν τους Άραβες κατακτητές (Μαυριτανούς), με τους οποίους κάποτε τα πήγαιναν εξαιρετικά καλά, και έφτασαν στην Ισπανία περνώντας από το Γιβραλτάρ, όντας πολιτικοί και οικονομικοί αρωγοί της Αραβικής κατάκτησης της Ιβηρικής.

Τώρα, η ένωση των Βερβερικο-Ισπανών με τους Ιουδαιο-Χαζάρους, έγινε σταδιακά στην ιστορία μέσω του κλασικού ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ και αποτέλεσαν τους 2 εβραϊκούς κλάδους.

Η ΕΠΙΝΟΗΣΗ του "Ιουδαιο-εβραϊκού λαού", αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραχαράξεις της ιστορίας που έγιναν στον 20ο αι., όπου μέσα από μύθους, ιστορικές ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις χρόνου και τόπων, οι Σιωνιστές προσπάθησαν και προσπαθούν να επιβάλουν έναν "Εθνοκρατικό Ρατσισμό" για να κάνουν υπαρκτή την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους, και μια εδαφική επεκτατική πολιτική στην Μέση Ανατολή, σε βάρος πραγματικών ανθρώπων και εις βάρος της δικής τους ιστορίας και της δικής τους ύπαρξης.

Αυτό είναι και το λεγόμενο «Σύνδρομο κατωτεροΑνωτερότητας»!
Και δεν πάσχουν μόνο οι Χαζαροεβραίοι από αυτό.... !!!!!!.
.
.

«ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΟΝΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΗ»
~Ερνέστ Ρενάν (1823 - 1892)
Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας

Αφροδίτη ΑΩ

3 σχόλια:

  1. 650 Κ.Ε....................ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΨΟΓΟ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🤣ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΣ ΚΛΝΟΥΝ ΤΑΧΑΜΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΊ ΜΕ Ο! ΒΡΕ! ΟΥΣΤ!
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΜΟΝΟ! 🧠🤏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Μασοριτικό κείμενο δεν είναι η Παλαιά Διαθήκη είναι μεγάλη πλάνη αυτή. Άλλαξαν σε ορισμένα σημεία την Παλαιά Διαθήκη για να μην φαίνονται οι προφητείες που επαληθεύονται στο πρόσωπο του Χριστού και το κείμενο αυτό ονομάστηκε μασοριτικό. Η Παλαιά Διαθήκη περιέχει πολλές κριτικές εναντίον τους ειδικά τα 2 τελευταία κεφάλαια του Ησαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive