Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Οθωνοί Αλβανία Κέρκυρα Τώρα μας απειλούν κι οι Αλβανοί!!! Αλβανός στρατηγός λέει ότι είναι σοβαρή πρόκληση και ανοησία η εγκατάσταση Ελληνικού Στρατού στους Οθωνούς!!! Καλά εντάξει. Έλα τώρα να μαζέψεις ελιές γιατί δεν έχουμε άτομα και βλέπουμε!!!" 

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤAN ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με την ουσία του σχολείου.....ατυχές το παράδειγμα με τις ελιές....το πιθανότερο είναι να έρθει να μαζέψει γιατί θέλει extra μεροκάματο αν και στρατηγός....όχι σαν κάτι εγχώρια τεμπελόσκυλα που αν και άνεργα ή άεργα δεν θέλουν ιδρωτάκι στο αυτάκι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς μας απειλούν μόνο πολιτικοί. Όλοι ευρωπαιόδουλοι και αμερικανόδουλοι είναι όπως άλλωστε και εδώ στην Ελλάδα. Οπότε, στα φρύδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive