Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Σε σοκ ο γιος και ο σύζυγος της 45χρονης που σκοτώθηκε - Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα των διακοπών της οικογένειας [εικόνες]

 κρητη βραχος νεκρη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ο σύζυγος και ο γιος της 45χρονης γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της στην Ιεράπετρα, όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε μέρος τουριστικού καταλύματος στο οποίο διέμενε η οικογένεια από τη Τσεχία...

Και οι δύο δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους, τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, οι τρεις τους απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Αγιά Φωτιά και μάλιστα χθες ήταν το τελευταίο βράδυ καθώς σήμερα θα αναχωρούσαν για την πατρίδα τους.

Λέκκας για κατολίσθηση στην Ιεράπετρα: Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, δήλωσε πως ''ήταν θέμα χρόνου'' για την πτώση βράχου στο τουριστικό κατάλυμα.

Ο κ. Λέκκας εξήγησε ότι οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών επηρέασαν την γεωλογία της περιοχής και εξέφρασε την άποψη πως η συγκεκριμένη μονάδα δωματίων πρέπει να κλείσει μέχρι να αρθεί ο κίνδυνος.

Το χρονικό

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, όταν ένα μεγάλο τμήμα βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στην πλαγιά του βουνού και είχε ως αποτελεσμά τον θάνατο της μητέρας.

Η γυναίκα σύμφωνα με το cretalive.gr βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ το 8χρονο παιδί της τριμελούς οικογένειας εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε στο πόδι. Ο πατέρας είναι σε καλή κατάσταση με μερικές μόνον εκδορές.

κρητη
κρητη
κρητη
κρητη
kriti

Ο πατέρας της οικογένειας, 51 ετών, έβλεπε όλα αυτά να εκτυλίσσονται μπροστά του, ενώ ο ίδιος από τύχη βρισκόταν σε άλλο σημείο του διαμερίσματος, το οποίο έμεινε ανέγγιχτο και δεν κινδύνευσε.

Ο σύζυγός της κατάφερε και απεγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ενώ ξεκίνησε να ψάχνει στα ερείπια την οικογένειά του.

Μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 8χρονος και στη συνέχεια οι έρευνες στράφηκαν στην 45χρονη. Πέντε ώρες αργότερα, οι διασώστες εντόπισαν και απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα η οποία όμως είχε ήδη χάσει τη ζωή της.

Για τον απεγκλωβισμό τους στήθηκε μεγάλη πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ με 25 οχήματα της Πυροσβεστικής και περίπου 50 άτομα και πολλούς εθελοντές.

kriti

Η οικογένεια κατάγεται από την Τσεχία και έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive