Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σε Στεφ.ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ: Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΑΦΙΛΟΚΕΔΡΩΣ -έ,ε,- είναι στην επιτροπή "ειδικών" του Υπ. Υγειας. Μπά, τι μας λές; Και τα 33.795.550.00€! που τσέπωσε ήταν τα ρέστα απο το πούλημα τεμαχίων του σκηνώματος Αγ, Γερασίμου που το έκαναν "φέτες" μαζί με τον πεθερό του; Και τα δικά σου 759.259.00€; Για ... πλάκα στα έδωσαν ψυχανώμαλε;

Ο κάργα σαλταρισμένος τηλεκαθηγητής Βασιλακόπουλος τσέπωσε μόνο!! 759.259.00€ ΣΥΝ -δώρο- τη θέση Δ/ντή ΜΕΘ. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, πήρε πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Ενω ο Γκ. Μαγιορκίνης 15.579.627.00€...

 

Η Ασημίνα Τσιόδρα  κατάγεται από την Ασωπία Βοιωτιας και είναι κόρη του ιερέα  Κωνσταντίνου Γκέλη (φωτό) ο οποίος ήταν εφημέριος του Αγιου Σπυρίδωνα στο Αργοστόλι και πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Κεφαλληνίας επί μητροπολίτη Προκοπίου Μενούτη -και δεξί του χέρι- κατά την ταραγμένη περίοδο μέχρι το 1981.

Την περίοδο εκείνη είχαν συνταράξει το νησί έντονες αντιδράσεις σε βάρος του μητροπολίτη και των στενών συνεργατών του, μεταξύ των οποίων και ο Κων. Γκέλης, για τον  “τεμαχισμό” του σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου. 3000 Κεφαλλονίτες πολιόρκησαν το Μητροπολιτικό Μέγαρο, στο οποίο κρυβόταν ο Προκόπιος  και υποχρεώθηκε υπό το βάρος της λαϊκής οργής και με την προστασία δυνάμεων των ΜΑΤ  να φυγαδευθεί από το νησί.

Τελικά η Δ. Ι. Σύνοδος κάνοντας χρήση του λεγόμενου «φιλαδέλφου» του έδωσε άδεια «αόριστης διάρκειας». Ο Κων. Γκέλης το 2003 ίδρυσε το μοναστήρι της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Ασωπία της Βοιωτίας.

Μ

3 σχόλια:

  1. ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ,ΣΤΑ "ΑΓΙΑ ΜΈΡΗ"ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ! ΟΙ ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ.
    ΡΥΠΑΡΆ ΓΈΝΙΑ... ΚΑΙ ΓΈΝΗ

    ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΚΎΡΙΕ ΗΜΏΝ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΑΣ! ΛΥΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΚΌΜΑ. ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ!!!

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΊΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΊΣΤΗ! ΑΓΑΠΗ! ΠΡΟΣΕΥΧΉ (ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΑΣ)
    ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΈΡΕΤΕ ΚΟΥΡΆΓΙΟ!
    ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ!ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γηρασκω αει διδασκομενος ..... και τι αλλο θα βγει ακομα!!!!!!!!!! που δεν ξερουμε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive