Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Η Λ.Μενδώνη επέτρεψε event γευσιγνωσίας μέσα σε ναό στην Μονεμβασιά (φωτό) Έργα και ημέρες της υπουργού Πολιτισμού...

Ιερό ναό σε… αίθουσα γευσιγνωσίας ελαιόλαδου μετέτρεψαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Πολιτισμού, που όπως φαίνεται δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Συγκεκριμένα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας χορήγησε άδεια σε ιδιώτη για τη διοργάνωση σεμιναρίων μία φορά την εβδομάδα εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.  Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ... συνεχίζονται και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, με τη συμμετοχή μέχρι και δέκα επισκεπτών.  Για τις ανάγκες των σεμιναρίων, εντός του ναού έχουν τοποθετηθεί τραπεζοκαθίσματα με ποτήρια για τη γευσιγνωσία του τοπικού ελαιόλαδου!  Μπροστά σε κάθε καλεσμένο βρίσκονται τρία ποτήρια γεμάτα με λάδι της περιοχής, αλλά και ένα μπουκαλάκι νερό. Μάλιστα, για να εξασφαλιστεί η… κατανυκτική ατμόσφαιρα είναι αναμμένα και κεριά!  Σύμφωνα με σχετικές καταγγελίες, οι διοργανωτές του σεμιναρίου πρόσφεραν στους συμμετέχοντες, εκτός από ελαιόλαδο και λικέρ, ενώ παράλληλα δέχονταν και παραγγελίες για την πώληση των προϊόντων!  Οι υπεύθυνοι της αρχαιολογικής υπηρεσίας Λακωνίας ισχυρίζονται ότι στο χώρο του ιερού ναού δεν γίνεται γευσιγνωσία, αλλά μόνο σεμινάριο, ενώ διαβεβαιώνουν ότι δε γίνεται κατανάλωση φαγητού ή οινοπνευματωδών ποτών.  

 

Οι φωτογραφίες, ωστόσο, τους διαψεύδουν!  Ακόμα ένα λαμπρό κεφάλαιο στο «βιβλίο» με τίτλο «Έργα και ημέρες της Λίνας Μενδώνη»…

2 σχόλια:

  1. ΛΥΣΑΞΕ Η ΚΥΡ ΜΠΕΕΕΝΔΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΆΞΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΆ ΛΥΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ!

    ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΆΞΟ ΈΧΕΙ ΆΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΌ Κ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΠ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΈΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΕΣ ΓΕΎΣΕΙΣ? ΆΛΛΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ?!
    ΤΟ ΣΊΓΟΥΡΟ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΆΝΕ!!!🤮

    👃ΣΝΙΑΡΦ 😺 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΑΓΗΤΆ
    ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΜΑ Κ ΕΚΤΎΠΩΣΗ...

    ΑΝΟΜΑΛΙΑΡΕΣ ΞΕΛΙΓΟΜΕΝΕΣ

    ΣΑΤΥΡΙΚΌ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΧΌΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τοπικοί παράγοντες τι έκαναν; έγλυφαν την κυρία υπουργό; Γιατί απαλλόσονται της ευθύνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive