Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η νέα τεχνολογία κουδουνιών πόρτας θα απαγορεύει την πρόσβαση σε άτομα που είναι θετικά στον Covid...! «Το πρώτο κουδούνι πόρτας Covid-19 στον κόσμο» είναι γεγονός...!

 

Μπορεί φαινομενικά  να έχει τελειώσει το πρώτο μέρος του αφηγήματος της πανδημίας του κορωνοϊού όμως, αθόρυβα, στον τεχνολογικό τομέα γίνονται βήματα για έναν μόνιμο αποκλεισμό ατόμων που πιθανόν να νοσούν από covid…ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ελέγχει και την ταυτότητα του ατόμου...

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ανίχνευση θερμοκρασίας...με σκοπό να απαγορεύεται η πρόσβαση ανθρώπων που νοσούν από covid. Το κουδούνι αυτό θα μπορούσε να εγκατασταθεί σε σπίτια, σχολεία, χώρους εργασίας, νοσοκομεία, γηροκομεία και φυλακές...

Πηγή: Reclaim The Net.Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση.Μια εφεύρεση που δεν έχει ακόμη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διατίθεται στην αγορά από τον κατασκευαστή της ως «το πρώτο κουδούνι πόρτας Covid-19 στον κόσμο» - μια πολυβιομετρική συσκευή που ονομάζεται Pulse Secure Doorbell, η πνευματική ιδιοκτησία (IP) της οποίας έχει προσφερθεί προς πώληση ή άδεια με τιμή που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Αυτό το κουδούνι είναι το πνευματικό τέκνο του Ross Markbreiter, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τα Pulse Security Systems. Ο αραιός από άποψη περιεχομένου ιστότοπος για το έργο αναφέρει ότι αυτό που κάνει τη συσκευή «μοναδική» είναι ότι είναι εξοπλισμένη όχι μόνο με κάμερα αλλά και με υπέρυθρη (IR) «ακτίνα» (θερμόμετρο) που μετράει τη θερμοκρασία ενός ατόμου, καθώς και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που παίρνει τον παλμό και ξεκινά τη βιομετρική σάρωση για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive