Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Λάζαρος Αγτζίδης: “Το ΣτΕ που επέτρεψε αυθαίρετα και χωρίς νομοθεσία, την κυκλοφορία εμβολίων που δεν έχουν τελικη άδεια, έκανε ουσιαστικά πραξικόπημα” – ΒΙΝΤΕΟ

 

 “Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αυτοί έχουν τον σκοπό τους κι εμείς τον δικό μας. Να κάνουμε ανατροπή” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και στην εκπομπή 8-11 του Στέφανου Δαμανίδη, ο κος Λάζαρος Αγτζίδης, βιοχημικός σε αναστολή από το νοσοκομείο του Κιλκίς....

  “Μας έβαλαν σε έναν αναποδο κόσμο, να τον γυρίσουμε σε φυσιολογικό, μέσα από τα εργαλεία που μας δίνει η ίδια η δημοκρατία”, ανέφερε. “Η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει μιλήσει. Πρέπει να επικαλείσαι τα δικαιώματά σου. Εμείς δεν το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και ένας από τους λόγους που έχουν αποθρασυνθεί με τις αναστολές είναι κι αυτός. Πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί. Όσο μας βλέπουν παθητικούς, να εκλιπαρούμε το έλεός του, τόσο αποθρασύνονται”, σημείωσε.  “Το ΣτΕ που επέτρεψε αυθαίρετα και χωρίς νομοθεσία, την κυκλοφορία εμβολίων που δεν έχουν τελικη άδεια, έκανε ουσιαστικά πραξικόπημα”, υπογράμμισε.  “Όλοι οι τηλε-ειδικοί παίζουν θέατρο. Από τη στιγμή που τα εμβόλια δεν πληρούν τις προδιαγραφές, θα έπρεπε να υπάρχει μόνο σύσταση για τη χορήγησή τους. Η υποχρεωτικότητα είναι έγκλημα. Τα στοιχεία λένε για αύξηση της θνησιμότητας στην Ελλάδα κατά 6.5%, πέθαναν 25.000 άνθρωποι πάνω από τον μέσο όρο”, είπε.


2 σχόλια:

  1. 💥🗡️⚖️💪🇬🇷👑👼🧠

    Emoji ΤΑ ΛΈΝΕ ΟΛΑ!

    Remember ? November. DJT JFK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΣτΕ κρίνει με βάση το Σύνταγμα από ανώτατους δικαστικούς. Το μόνο πραξικόπημα που μπορεί να κάνει το ΣτΕ είναι εναντίον τους Συντάγματος εν ονόματι του οποίου υποτίθεται αποφασίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive