Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Νέλλη Ψαρού – Αποκάλυψη: “Προσχεδιασμένες οι πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια – Αποδεικνύεται από γραφιστικό αποτύπωμα του σχεδίου δράσης στη σελίδα του “Διαζώματος”

“Είναι κάτι που ο κόσμος το υποψιαζόταν ετσι κι αλλιώς” τόνισε η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Νέλλη Ψαρού αναφερόμενη στο νέο ηχητικό που έχει “ανέβει” στο YouTube και στη σελίδα του ντοκιμαντέρ της “Το Σχέδιο”. “Αντί για τρέιλερ, προτιμήσαμε αυτο το ηχητικό ντοκουμέντο για το β΄μέρος του ντοκιμαντέρ.... Το γραφιστικό αυτό αποτύπωμα των σχεδίων, το παρουσίασε ο κος Μπένος για πρώτη φορά στη λίμνη Ευβοίας στις 7 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε δεν το είχε δει κανένας. Εμείς όμως βρήκαμε τα metadata αυτού του αρχείου και είδαμε οτι ήταν έτοιμο στις 14 Αυγούστου και μάλιστα ο τίτλος του είναι: Κύκλοι του Μαξίμου/τελικό. Πράγμα παράξενο, διότι όλοι οι άλλοι οι τίτλοι στη σελιδα του διαζώματος είναι φυσιολογικοί. Επίσης δείχνει οτι είναι έτοιμο από τις 14 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να δοθεί στη δημοσιότητα. Ας μπουν οι ακροατές στη σελίδα του “Διαζώματος” για να το δουν με τα ίδια τους τα μάτια”, σημείωσε.


 

 “Γιατί καταστράφηκε ένα παραδεισένιο οικοσύστημα, μεγάλο μέρος των καλλιεργειών ενός ευλογημένου τόπου, μαζί με το μέλλον και τα όνειρα των ανθρώπων του. Ποια είναι τα σχέδια εκμετάλλευσής του και, κυρίως, από πότε αυτά είναι έτοιμα! Τον επόμενο μήνα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία ανάρτησης του 2ου μέρους του ντοκιμαντέρ στο διαδίκτυο. Μέχρι τότε, με το teaser αυτό, σας παρουσιάσουμε ένα πολύ σημαντικό ντοκουμέντο από το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ, που δείχνει ότι όλο το σχέδιο για την “αποκατάσταση” της καμένη περιοχής ήταν ήδη έτοιμο στις 14 Αυγούστου 2021. Να θυμίσουμε ότι πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στον κύριο όγκο της στις 13, με σημαντικές αναζωπυρώσεις να γίνονται όλον τον μήνα. Trailer 2ου μέρους – Ήταν έτοιμο το σχέδιο ανασυγκρότησης από τις 14 Αυγούστου 2021;”  https://tosxedio.com/09/2022/565/trailer-2ou-merous-itan-etoimo-to-schedio-anasygkrotisis-apo-tis-14-avgoustou-2021/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive