Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ... ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!

 

Σε τουρνουά που διοργανώνει ο Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, ο υπουργός Ανάπτυξης έχει ήδη φτάσει στους 32 και μάλιστα στον τελευταίο αγώνα επικράτησε διά περιπάτου (6-1, 6-0). 

Όπως, δε, βλέπουμε και στο βίντεο, πανηγυρίζει δεόντως την πρόκριση και ετοιμάζεται για τους «16»...

Σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

«Σήμερα στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ), στο τουρνουά του κ. Φάνη Θεοδωρίδη (14ο FTO με την Tennis Holdem) Ξεκινήσαμε 128, χθες πέρασα στους 64 και τώρα στους 32! Σκορ 6-1, 6-0! Η άθληση βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και την υγεία μας! Το Σάββατο για τους 16!»

 https://www.sdna.gr/tenis/1007346_efyge-o-fenterer-irthe-o-adonis-o-georgiadis-paizei-se-toyrnoya-tenis-kai-prokrinetai

3 σχόλια:

  1. Το ακουλήκι αυτό δεν έχει μπαλάκια για να παίξει-όπως άλλωστε,όλα τα σκουληκοειδή υβρίδια -αλλά παίζει με άλλα αντικείμενα...Και δει ανενόχλητος.Πως βέβαια να μην είναι ανενόχλητος,όταν ζει ανάμεσα σε λαό γραικυλοπιθήκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας περναει για τοσο γιδια,που αυτο που παιζει το θεωρει τενις,και σας το κοπαναει στη μουρη.Ειναι δε τοσο αλιτηριος που εχει το θρασος,ελπιζοντας στη βλακεια σας,να σηκωσει βιντεο που δειχνει ποσο ασχετος ειναι.Ουτε για ρακετες παραλιας δεν κανει.Ποσο ψευτες και απατεωνες ψηφισατε ρε στοκοι;Και να του το πειτε,απο μενα:Ειναι ασχετος της πλακας[Α!ρε μαλακα Δανη τι τραβας,παλι καλα που δεν σου κατσικωθηκε στην Εθνικη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείς αυτά πού είναι ανάμεσα στά...πόδια του ή τά άλλα?? (έχει σημασία).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive