Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Να γίνουν κέντρα αποτοξίνωσης των εμβολιασθέντων.Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Είναι σημαντικό να αναζητάς την αλήθεια. Είναι επίσης σημαντικό να ερευνάς σε καθαρά νερά ώστε η πηγή να είναι αξιόπιστη. Η ιατρική είναι ένα αχανές πεδίον έρευνας και δράσης που όπως έλεγε κάποιος καθηγητής μου, «ο καλύτερος ερευνητής ομοιάζει με εξημερωμένο ταύρο εντός υαλοπωλείου»...

Ο Ιπποκράτης, πλέον αποτελεσματικός χρησιμοποιούσε τα φάρμακα που μας δίδει η φύση.

Όταν υπάρχει ένα σπουδαίο συμβάν, τότε ένας γρήγορος τρόπος για να αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται είναι να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο Τι; Τις, που, πότε, πως και διατί ή όπως λένε οι Εβραίοι ποίος ωφελείται ;  

Μπορείς να θέσεις και άλλα ερωτήματα, αυτά όμως σου δίνουν να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Το έργο «Kill by injection» έχει ξανά παιχτεί στην Αμερική. Αυτή τη φορά χρησιμοποιούν ένα τεταρτοταγές βιολογικό όπλο που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια.

Όλες οι σπουδαίες θέσεις στον κόσμο σιωνοκρατούνται. Αυτό επιτυγχάνεται με την τήρηση ηλεκτρονικών αρχείων όσων έχουν έστω και λίγο αίμα Εβραϊκό.

Εξυπακούεται ότι αυτοί και αυτές ελέγχονται και υποστηρίζονται από το σιωνιστικό λόμπι

Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες….

Σχετικά με την παρατήρησή σου ότι ο Πρωθυπουργός φροντίζει για την αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων καθόσον θα δώσει τα ερπυστριοφόρα οχήματα μεταφοράς προσωπικού ΒΜP1 στην Ουκρανία και θα του δώσει η Γερμανία ένα άλλο είδος ερπυστριοφόρου, ουδόλως μου αρέσει.

Αυτά που πολύ ενδεχόμενα θα συμβούν είναι ότι η Ελλάς θα αφοπλίσει τα νησιά και θα επιβαρυνθεί με ένα επί πλέον κόστος(ανταλλακτικά κλπ)

         Και αν ακόμη τα νέα οχήματα τα παραλαμβάναμε τώρα, ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθούν γιατί απαιτείται εκπαίδευση του προσωπικού, και προετοιμασία λογιστικής τους υποστήριξης. Η Ελλάς χαρίζει τα πάντα στη Γερμανία και σήμερα η ενέργεια έχει την ακριβότερη τιμή στην Ευρώπη.

Η εξωτερική πολιτικής της μεταπολιτευτικής Ελλάδος ταυτίζετο με το προσωπικό συμφέρον του εκάστοτε πρωθυπουργού και τίποτε άλλο

Χαιρετισμούς σε όλους

Στέργιος Σμυρλής

ΥΓ. Μήπως ο Υπουργός Υγείας αντί να προσπαθεί να εμβολιάζει θα έπρεπε να δημιουργήσει κέντρα αποτοξίνωσης των εμβολιασθέντων;

1 σχόλιο:

  1. Δεν αφοπλιζει τα νησιά μόνον.
    Όλο τον στρατό αφοπλιζει από Έλληνες φαντάρους.
    Τους βγάζει ανιποτακτους ΧΩΡΊΣ καμιά ειδοποίηση και πρόστιμο 6000€ με αλλαγή του νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive