Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Και όμως!Ο αριθμός των δόσεων των εμβολίων βρίσκεται κοντά σε αυτά που ισχυρίζονταν εξ αρχής οι ”ψεκασμένοι” – Σήμερα οι ανακοινώσεις για 5η δόση & βλέπουμε!!

Τους έκανε το χατίρι η τύχη, συμπτώσεις ή σε αυτή τη ζωή υπάρχουν ανεξήγητα γεγονότα και καταστάσεις,πείτε το όπως θέλετε..Σημασία έχει ότι μια ορισμένη κατηγορία πολιτών οι ”ψεκασμένοι”,προέβλεψαν πριν ακόμη επιβληθεί η 1η δόση εμβολιασμού για τον covid-19 ότι οι συνολικές δόσεις θα είναι τουλάχιστον *7!! Φαίνεται λοιπόν ότι ενώ όλοι περίμεναν την 2η δόση ως ”αναμνηστική” φτάσαμε ήδη τις 5 και με τα ”επικαιροποιημένα εμβόλια” ο αριθμός αυτός μάλλον θα ξεπεραστεί..

Αυτοί οι άνθρωποι λιδορήθηκαν χλευάστηκαν αλλά να που πέτυχαν την πρόγνωση με αποτέλεσμα τώρα να φαίνονται τουλάχιστον ανόητοι όσοι ”αψέκαστοι” τότε δεν τους πίστευαν..

*Διαβάσαμε ότι τα 7 ειδικά εξιδεικευμένα εμβόλια, θα παίξουν το ρόλο 7 εξιδεικευμένων τεχνικών που θα αναλάβουν να φτιάξουν το νέο μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA, με τα υλικά που ήδη έχουν μπει στον οργανισμό του ανθρώπου.

Σκοπός των 7 εμβολίων θα είναι να αποδυναμώσουν και στο τέλος να ακυρώσουν τη δυνατότητα του ανθρώπου να γίνει μέσα από τα 7 χαρίσματα του αγίου Πνεύματος «ναός του Θεού».

Το πιο σημαντικό από τα επτά εμβόλια θα είναι το έβδομο. Το έβδομο εμβόλιο θα αποτελεί την κορωνίδα της νανοτεχνολογίας, αφού με αυτό θα εισαχθεί, χωρίς καμία αναίρεση, στο τελικό μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA, το στοιχείο εκείνο που θα ενσωματώσει τον απαραίτητο κώδικα πάνω στον οποίο θα γραφτεί ο αριθμός – σφράγισμα του κάθε ανθρώπου.(διαβάστε το ολόκληρο εδώ)

Κορωνοϊός: Σήμερα οι ανακοινώσεις για 5η δόση

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών θα παρθεί η απόφαση για την 5η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δήλωσε η πρόεδρος της, Μαρία Θεοδωρίδου, με αφορμή την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα για την έλευση των επικαιροποιημένων εμβολίων και τις οδηγίες προς τους πολίτες για την 4η δόση.Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα των ραντεβού για τα επικαιροποιημένα εμβόλια αναφορικά με την 4η δόση άνοιξε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου και οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 14, Σεπτεμβρίου.

Προτεραιότητα έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών, παιδιά 12 έως 15 ετών με αυξημένο κίνδυνο κάποιων ασθενειών, άτομα που διαμένουν σε μονάδες αυξημένης φροντίδας, οι φροντιστές αυτών, άτομα που διαβιούν με άλλα άτομα και άτομα σε ανοσοκαταστολή.

newspull-news

1 σχόλιο:

  1. ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΆΤΕ?

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΑΠΛΌ 33

    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΣΟΥΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2030
    ΚΛΑin ΕΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ! Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive