Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Απαιτούν επιβολή του “ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ”: «Πιο εύκολες οι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ επαφές με…ζώα παρά με ανθρώπους», Σημεία των καιρών! To ομολογούν με θράσος δημόσια στις κάμερες. vid

Οι Γερμανοί κίναιδοι διαμαρτύρονται με σκοπό την κατάργηση του νόμου για την προστασία των ζώων της χώρας, ο οποίος απαγορεύει κάθε σεξουαλική σχέση μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Συγκεκριμένα οι Βαυαροί “ζωόφιλοι” (ή καλύτερα κτηνοβάτες) πραγματοποίησαν μια διαδήλωση απαιτώντας την αναγνώριση των σεξουαλικών τους προτιμήσεων σε μια«Πορεία Υπερηφάνειας της Ζωοφιλίας».

Ένας από τους διαδηλωτές είπε στο κρατικό Ruptly της Ρωσίας ότι «είναι δυνατό να δημιουργηθεί σεξουαλική σχέση αγάπης με ζώα. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο εύκολο να χτίσεις μια σχέση με ζώα παρά με ανθρώπους».

Στο πλάνο μας δείχνει και τον σκύλο…εραστή του, που όμως δεν φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος (γιατί άραγε;;;;;;).

Ο νόμος για την προστασία των ζώων της Γερμανίας απαγορεύει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ζώα. Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν αυστηρή ποινή 25.000 ευρώ.

Ωστόσο η ύπαρξη έστω και κάποιου υποτυπώδους ποινικού πλαισίου δεν φαίνεται να τους εμποδίζει:

(φωτο:pixabay)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive