Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Κρυσταλλογραφία Aκτίνων Χ, Tρισδιάστατες Eικόνες σε Yπολογιστή και Γονιδιωματική - Πώς οι Έξυπνοι Άνθρωποι Χάνουν τον Έλεγχο της Αλήθειας

Μετάφραση: Απολλόδωρος. Οι ιολόγοι ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν την τρισδιάστατη δομή των ιών (μεταδοτικές και παθογόνες οντότητες):-α) Η ηλεκτρονική μικροσκοπία κυτταρικών καλλιεργειών δείχνει σωματίδια που μοιάζουν με ιούς....

Τα σωματίδια αυτά δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι είναι ιοί και παρατηρούνται σε μη μολυσμένες καλλιέργειες. Η κρυσταλλική τρισδιάστατη δομή αυτών των σωματιδίων που μοιάζουν με ιούς παρατηρείται με τη χρήση κρυσταλλογραφίας ακτίνων Χ.

β) Ορισμένες πρωτεΐνες, οι οποίες δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι αποτελούν μέρος των σωματιδίων που μοιάζουν με ιούς και παρατηρούνται σε υγιείς ανθρώπους, επιλέγονται από ακατέργαστα δείγματα ή κυτταροκαλλιέργειες και σημειώνεται η δομή τους.

α) η τρισδιάστατη δομή των ιόμορφων σωματιδίων που δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ιοί προστίθεται στη β) δομή των επιλεγμένων πρωτεϊνών που δεν έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν μέρος των ιόμορφων σωματιδίων και εισάγονται σε έναν υπολογιστή. Ο υπολογιστής κάνει τις επιλεγμένες πρωτεΐνες να αναδιπλωθούν και να προσαρμοστούν στο κρυσταλλικό σχήμα των ακτίνων Χ, ώστε να σχηματίσουν μια τρισδιάστατη εικόνα στον υπολογιστή.

Ορίστε.! - Μια τρισδιάστατη εικόνα στον υπολογιστή ενός πράγματος που δεν έχει καμία βάση στην πραγματικότητα.

Οι ιολόγοι ισχυρίζονται επίσης ότι γνωρίζουν τα γονιδιώματα των ιών:-

α) Αναλύονται ακατέργαστα δείγματα από πλύσεις πνευμόνων ή λίπη. Ανιχνεύονται τμήματα RNA που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι προέρχονται από ιό.

β) Επιλέγονται από κυτταροκαλλιέργειες ορισμένες πρωτεΐνες που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι προέρχονται από ιό και παρατηρούνται σε υγιείς ανθρώπους. Σημειώνονται οι γενετικές αλληλουχίες που πιστεύεται ότι κωδικοποιούν αυτές τις πρωτεΐνες.

α) Οι αλληλουχίες τμημάτων RNA που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι προέρχονται από ιό προστίθενται σε β) οι γενετικοί κώδικες για πρωτεΐνες που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι προέρχονται από ιό και εισάγονται σε υπολογιστή. Ο υπολογιστής παράγει χιλιάδες υποθετικά γονιδιώματα. Ένα επιλέγεται, προστίθεται και αναδιατάσσεται έτσι ώστε να μοιάζει με άλλα υποθετικά γονιδιώματα που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι κωδικοποιούν πραγματικές οντότητες, ούτε ότι οι οντότητες είναι ιοί.

Οι ιολόγοι ισχυρίζονται ότι η χρήση της μεθόδου Sanger, η οποία ισχυρίζεται ότι η αλληλουχία "από άκρη σε άκρη" αποδεικνύει την ύπαρξη ενός ιού. Στην πραγματικότητα δείχνουν ότι όταν συγκρίνουν μη καθαρισμένα δείγματα, μικρά τμήματα που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι προέρχονται από ιό είναι παρόμοια με άλλα μικρά τμήματα που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι προέρχονται από ιό.

Για να συμβεί μια "διαρροή στο εργαστήριο", ο ιός θα έπρεπε να διαφύγει από το μοναδικό μέρος όπου υπάρχει, μέσα σε έναν υπολογιστή, στον πραγματικό κόσμο.


 ***********

Δικτυογραφία


X-ray crystallography, 3D computer imagery and genomics

https://georgiedonny.substack.com/p/x-ray-crystallography-and-3d-computer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive