Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Eλληνικά νοσοκομεία 2022: Ποντίκια τρέχουν «χαρούμενα» στους διαδρόμους (βίντεο) Για να έχουν παρέα... οι ασθενείς, έτσι Θάνο Πλεύρη;

Eλληνικά νοσοκομεία 2022: Ποντίκια τρέχουν «χαρούμενα» στους διαδρόμους (βίντεο) 

Τα προβλήματα στα ελληνικά νοσοκομεία είναι λίγο πολύ γνωστά στους Έλληνες πολίτες οι οποίοι άλλωστε πρέπει και να τα υποστούν καθώς κατά τη διάρκεια της ζωής τους θα αναγκαστούν σίγουρα κάποιες φορές να τα επισκεφτούν είτε σαν ασθενείς είτε σαν συγγενείς ασθενών....

Πέραν λοιπόν των γνωστών προβλημάτων σε ζητήματα εξοπλισμού των νοσοκομείων, έλλειψης προσωπικού υπάρχει και το ζήτημα της καθαριότητας το οποίο εν έτει 2022 δεν έχει ακόμα λυθεί. 

 Όσοι έχουν πάει στα νοσοκομεία έχουν δει πολλά τα μάτια τους και το παρακάτω βίντεο είναι αντιπροσωπευτικό όπου απεικονίζεται ένας «Μίκι Μάους» χαρούμενος να κάνει την βόλτα του σε διάδρομο ελληνικού νοσοκομείου στο νομό Αττικής.

17.8K views
0:05 / 1:02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive