Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Λέγομαι Συριοπούλου Κατερίνα έχω να καταγγείλω το εξής απαράδεκτο που συμβαίνει στο νοσοκομείο Βόλου.

Καταγγελία στην prime news για το νοσοκομείου Βόλου 

Καταθέτω δημόσια ότι το νοσοκομείο Βόλου έχει τη δικιά του ατζέντα το δικό του πρωτόκολλο και βέβαια πάντα με την υπογραφή του διευθυντή του νοσοκομείου. Από εχθές έχω τη μητέρα μου για την οποία έχει γίνει εισαγωγή  δεν μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της υγείας της....

αυτό που ισχύει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο τώρα και αρκετούς μήνες δεν ισχύει σε κανένα νοσοκομείο της χώρας ακόμα και μετά την άρση περιοριστικών μέτρων το νοσοκομείο Βόλου απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους.     Και δεν φτάνει αυτό δεν σου επιτρέπεται ούτε καν επισκεπτήριο να δεις τον δικό σου άνθρωπο ούτε καν με μοριακό τεστ.     Απλά σου δίνουν ένα τηλέφωνο να ενημερώνεσαι με γιατρούς 6 με 7 το απόγευμα στο οποίο τηλέφωνο δεν απαντάει κανείς     Διερωτώμαι δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να ελέγξει το σύστημα το οποίο έχουν εφαρμόσει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο;     Παρακαλώ γνωστοποιήσετε την κατάσταση την οποία καταθέτω επώνυμα στο νοσοκομείο Βόλου δεν είναι δυνατόν να έχουν άλλο πρωτόκολλο από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, προφανώς κάποιος κάνει κουμάντο προσπερνώντας και αγνοώντας τα πάντα με το έτσι θέλω, ας ερωτηθεί ο διοικητής του νοσοκομείου για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς που η δημόσια υγεία θα έπρεπε να είναι αυτονόητα δεδομένη σε κάθε πολίτη.

2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ❗ΤΗΝ ΑΦΉΣΑΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ...ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΉ Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΚΟΎΣΑΜΕ Κ ΦΏΝΑΞΕ ❗ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ-ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ❗ ΛΥΠΆΜΑΙ ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΣΑΣ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ?ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ? ΤΗΣ ΜΙΛΉΣΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΌΡΙΑ Κ ΕΙΠΕ Ε ΜΩΡΕ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΠΩΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ Η ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ? ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΥ❗ΣΥΓΓΕΝ.ΒΑΘΜΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΝΜΜ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕ ΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 6971540626.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive