Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

 


Και τώρα αποκαλύπτουμε την αλήθεια που δεν θέλει ο αντιδήμαρχος να παραδεχθεί. Ο γάιδαρος απεικονίζεται στην πλατεία του χωριού όπου φυσικά και δεν κατέβηκαν λύκοι και είναι δεμένος από την καρότσα του αγροτικού και όχι επάνω της... Φωτογραφίες που κατατέθηκαν από κατοίκους στην αστυνομία. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΉ.

2 σχόλια:

  1. Νά κάνουν στόν αντιδήμαρχο ό,τι έκανε αυτός στόν γα'ι'δαρο...νά τόν δέσουν σέ μιά καρότσα καί νά τόν σέρνουν εκεί γιά καμμιά ώρα
    νά τόν κάνουν..."καινούργιο"
    το παλιοτόμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ειπαμε.Αυτα που λεει ο δικηγορος ειναι γελοια.Εβαλε το πλγωμενο απο λυκους γαιδουρι στη καροτσα[μονος του;τοσα κιλα;],λυτο προφανως γιατι επεσε[επρεπε να το δεσει]του επεσε[ποιος ξερει με ποσα ετρεχε]δεν ακουσε τιποτε,δεν ταρακουνηθηκε,και δεν καταλαβε οτι σερνει 250 κιλα στην ασφαλτο.Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;Το οτι εινει γνωστοι με τον Τασουλα;[οποια προσωπικοτης]Το οτι τα δυο του παιδια υπηρετουν ανθρωπους με επιρροη;Τον νου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive