Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Δευτερη φορα το παπορι απ την Περσία..... του εφοπλιστή Κουστα...!!!! Τον έχει βραβευσει κ η αστυνομία παρεπιπτόντως.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "@aggeletos1 τον Γιάννη Κούστα που πιάσανε το καράβι με 121 κιλά κοκαϊνη τον είχε βραβεύσει o Δενδιας για τη προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία το '13"

Eχουμε κ εμεις Εσκομπάρ 😎 Αντιπρόεδροι εταιρείας Γκραμποφσκι Μαρεβα κ Κουλης Μητσοτάκης.

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και κείμενο που λέει "Δεύτερη φορά που το ίδιο πλοίο, του εφοπλιστή Κούστα, πιάνεται με εκατοντάδες κιλά κοκαίνη. o Ιωάννης Κούστας είναι στο Δ.Σ. της Endeavor, όπου αντιπρόεδρος είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Αυτά. 300 κιλά κοκοίνης σε ελληνόκτητο πλοίο στη Γένοβα (video)| To Κουτί ης... Πα άλλη μα φορά to πλοίο ToU εροπλιστή Πάνη Κρύστα βρέθηκε CV αγνοία της εταιρείας. όπως τονίζεται σε ανακοίνωση να μετοφέραι 300 αλά κοκαίνης Κούληηηηηη...Οι έμποροι Κόκκας τής Κολομβίας, σού βγάζουν τό καπέλο..... Τί ψηφίσατε για πρωθυπουργό Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ;... τόν Πάμπλο Εσκομπάρ;....." Τι αλλά νέα; όλα καλά;

Ιππολυτη Ελληνις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive