Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ακούγοντας το χθεσινό διάγγελμα του ΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥ Κυριάκου Μητσοτάκη, είχα την εντύπωση, ότι η Ελλάς έχει μεταλλαχθεί έτη κι έτη σε μια κατσαριδούλα! Του Γιάννη Σαρλα

Για την ακρίβεια, έχει μετατραπεί σε μια...κατσαρή-δούλα, τουτέστιν αραπινα, που κάνει αέρα σε όλα τα θεσμικά κοπρόσκυλα, τα οποία με την σειρά τους, την έχουν ευτελίσει και κανιβαλίσει!! Αναλαμβάνει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη για την συγκεκριμένη παρακολούθηση, μας είπε το εν λόγω...υποκείμενο αλλά ουδόλως παραιτείται!! Θαρρείς και οι πολιτικές ευθύνες εξηντλήθησαν με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, θαρρείς και ο παραιτηθείς Γρηγόρης Δημητριάδης υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος του Μητσοτάκη και ουχί το αντίστροφο!!... Ειλικρινά, για πόσο χαχόλους και...ατομικούς εραστές περνούν τον Ελληνικό λαό, τουτα τα πολιτικά απορρίματα!!

Είναι δε και ανακυκλώσιμα απορρίματα, υπό την έννοια, ότι...ούλα τα εγχώρια πολιτικά παράσιτα είναι ταυτοχρόνως κι αναλώσιμα! Θυμηθείτε τις κυβερνήσεις μιας χρήσεως των τελευταίων ετών. Έρχονταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή, που τους είχε ανατεθεί έξωθεν! (Γιωργακης - ΔΝΤ, Σαμαράς - μνημόνια και κυρώσεις προς την Ρωσία, Τσίπρας - ακόμη πιο επαχθή μνημόνια και εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, Κουλης - τυραννικά μέτρα για την αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας και μετατροπή της χώρας μας σε μια τεράστια Αμερικανική βάση).
Κι εν πάσει περιπτώσει, αφού ο Μητσοτάκης χρειάστηκε να κάνει διάγγελμα για να δικαιολογήσει την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Ανδρουλάκη, πόσα διαγγελματα και παραιτήσεις έπρεπε να γίνουν, ούτως ώστε να δικαιολογηθούν οι αυτοκτονίες 11 μαρτύρων και άλλων τόσων εισαγγελέων, σχετικά με την υπόθεση noor1, στην μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ηρωίνης στην ιστορίας της Ευρώπης, στην οποίαν εμπλέκεται άμεσα ο κουμπάρος του Παριστάνοντα τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος;;
Ως πότε Ελληνικέ λαέ θα σε κυβερνούν 10-20 ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ;; Ως πότε Ελληνικέ λαέ θα ανέχεσαι τους εν λόγω κηφήνες;;!! Από τον καναπέ και από τα ...κηφηνεία (από κει εκπορεύεται η λέξη καφενεία) δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα. Ο άεργος είναι "άχθος αρούρης", (βάρος της Γης) όπως μας λέει ο τιτάνας Όμηρος! Μόλις κάνεις ΕΣΥ αυτό, που πρέπει, μόλις αποτελέσεις εσύ την αλλαγή, που θες να δεις στους άλλους, τότε θα αλλάξουν όλα. Ίσως όχι όλος ο κόσμος, αλλά σίγουρα, ο κόσμος σου! Και τότε θα καταλάβεις, ότι οι οικονομικοί νταβατζήδες, οι πολιτικάντηδες, οι εγκληματίες, όλοι αυτοί, τους οποίους κατηγορείς, υποδύονται απλά έναν ρόλο. Είναι ηθοποιοί, ίσως και κομπάρσοι στον ρόλο της εποχής σου, ανάλογα με το επίπεδο του λαού, δλδ το δικό σου! Προέρχονται, πλάθονται, δημιουργούνται κι αναδημιουργούνται από ΣΕΝΑ!
Μόλις αλλάξεις τρόπο σκέψης, εκείνοι θα γίνουν...κονιορτός! Θα εξαϋλωθούν! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;;
Τα σέβη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive