Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ψεκασμοί και ξύλο στους κατοίκους που διαμαρτύρονται, κομμένα δέντρα, λαμαρίνες και ΜΑΤ περιμετρικά της πλατείας. Αυτή είναι η κατάσταση το πρωί της 9ης Αυγούστου στα Εξάρχεια.

 Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Η κυβέρνηση προχωρά το σχέδιο καταστροφής της πλατείας Εξαρχείων για πολιτικούς και επενδυτικούς λόγους, ενώ κάτοικοι και πολεοδόμοι έχουν καταθέσει εναλλακτικές προτάσεις για τον σταθμό του μετρό.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Η κυβέρνηση των υποκλοπών και παρακολουθήσεων, η κυβέρνηση της καταστροφής του φυσικού πλούτου και της παράδοσης των δημοσίων χώρων και των πόλεων στα επενδυτικά funds και το τουριστικό κεφάλαιο, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.... Αν δε τους σταματήσουμε σε μερικά χρόνια η Αθήνα και οι άλλες πόλεις θα έχουν ακόμα λιγότερο πράσινο, ακόμα ακριβότερα ενοίκια, ακόμα λιγότερο δημόσιο χώρο για εμάς.
Σύμφωνα με απόφαση της συνέλευση των κατοίκων, καλείται σήμερα πορεία στις 19.00 στα Εξάρχεια.
Δείτε βίντεο με τις πρωινές αντιδράσεις των κατοίκων: https://www.twitter.com/Jaquou.../status/1556874652097601540

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive