Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Πιλότος της Citilink πέθανε ξαφνικά στον αέρα. Τους είχανε εμβολιάσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ. Καμμία ασφάλεια δεν τους ασφαλίζει πλέον. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο συγκυβερνήτης ανέλαβε τον έλεγχο του αεροσκάφους.Jul 21, 2022 | 3:02pm Jakarta time. Η ιατρική έκτακτη ανάγκη ενός πιλότου ανάγκασε ένα αεροπλάνο Citilink να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στη Surabaya της East Java λίγο μετά την απογείωσή του σήμερα το πρωί. Δυστυχώς ο πιλότος έφυγε από τη ζωή....

Σύμφωνα με τον CEO της Citilink, Dewa Kadek Rai, η πτήση QG307 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Juanda της Surabaya για το Makassar στις 6 το πρωί σήμερα. Μετά από 15 λεπτά στον αέρα, ο συγκυβερνήτης ανέλαβε τον έλεγχο του αεροσκάφους αφού ο καπετάνιος αντιμετώπισε μια απροσδιόριστη μέχρι στιγμής επείγουσα ιατρική κατάσταση.

Κατά την προσγείωση, ο καπετάνιος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του καπετάνιου θα μεταφερθεί στο σπίτι του στην Jakarta για την κηδεία του. Πλούσιοι επιχειρηματίες του εξωτερικού και κυρίως της Αυστραλίας απαιτούν το προσωπικό που θα έχουν στα ταξίδια τους με ιδιωτικό τζετ (κυρίως οι πιλότοι) να μην είναι εμβολιασμένο, γιατί φοβούνται ότι θα τους συμβεί κάτι εν ώρα πτήσης (ανακοπή, έμφραγμα κλπ).

Πιο συγκεκριμένα, ένας πρώην πιλότος της Qantas, είπε πως εταιρείες ιδιωτικών τζετ λαμβάνουν συνεχώς κλήσεις από πλούσιους επιχειρηματίες και εταιρείες που ζητούν τα στελέχη τους με επαγγελματικά τζετ, με μη εμβολιασμένο πλήρωμα.

Επίσης έχει ιδρυθεί ιστοσελίδα όπου συλλέγονται δεδομένα από πληρώματα αεροσκαφών που έχουν υποστεί σοβαρές παρενέργειες από τον εμβολιασμό τους και κανείς δεν το αναγνωρίζει, με το οποίο απαιτούν πρώτον αναγνώριση του προβλήματος και δεύτερον καρδιακούς ελέγχους δωρεάν στα εμβολιασμένα άτομα. 

 Όπως αναφέρουν: «Έχουμε έναν αυξανόμενο κατάλογο ανεπίσημων αναφορών σοβαρών βλαβών μετά τον εμβολιασμό από το προσωπικό σε όλη την αεροπορική βιομηχανία. Ένα από τα πιο ανησυχητικά είναι ότι το πλήρωμα του θαλάμου διακυβέρνησης δεν αποκαλύπτει ιατρικά σημαντικές παθήσεις από φόβο απώλειας της άδειας.

Από τον σύνδεσμο αναφοράς προσωπικών δεδομένων, γνωρίζουμε τώρα πιλότους που έχουν υποστεί ή συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καρδιακές καταστάσεις, όπως αρρυθμία και ταχυκαρδία. Ένας τριαθλητής υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε κατά τη διάρκεια προπόνησης κολύμβησης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Το επείγον αίτημά μας για την ασφάλεια είναι να εφαρμόσει η CASA ένα επείγον πρόγραμμα καρδιολογικού ελέγχου, σε χαμηλές ατμοσφαιρικές συνθήκες για το ύψος της καμπίνας κρουαζιέρας και με αποσυμπίεση από τα επίπεδα κρουαζιέρας σε όλο το πλήρωμα του καταστρώματος διακυβέρνησης και της καμπίνας, ανεξαρτήτως ηλικίας.»

Aυτά σημειώνει το pronews στο σχετικό ρεπορτάζ ενώ είχε προηγηθεί η σχετική προηγούμενη ανάρτησή μας>

Eρωτηματικά προκαλούν οι συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων και το χάος στα Αεροδρόμια του κόσμου-ανάμεσά τους και το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Χαρακτηριστικό των συνεχών ακυρώσεων είναι το γεγονός ότι οι εταιρίες αναγκάζονται να φιλοξενούν τους επιβάτες των ακυρωμένων πτήσεων σε ξενοδοχεία της Αθήνας όπως για παράδειγμα το Divani Caravel στο Καβούρι το οποίο κατ΄επανάληψη το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει μπουφέ-σχετική photo-για τους επιβάτες οι οποίοι με έξοδα των εταιριών διανυκτερεύουν εδώ.

Η επίσημη δικαιολογία που περνάει στα διεθνή ΜΜΕ είναι η έλλειψη προσωπικού χωρίς να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για προσωπικό εδάφους ή αέρος-δλδ αεροσυνοδούς και πιλότους.

Εν προκειμένω φωτιές άναψε η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson που άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος εάν και οι δύο πιλότοι που βρίσκονται στο πιλοτήριο είναι εμβολιασμένοι.

-Μπορεί να κοστίσει σε πολλούς ανθρώπους τη ζωή τους, μπορεί να μην μπορούμε πλέον να κάνουμε μια ασφαλή πτήση…

Στο μεταξύ οι πληροφορίες για αιφνίδιο πλουτισμό (και ενδιαφέρουσες μεταγραφές) εμπλεκόμενων με την εκστρατεία εμβολιασμού ανά το κόσμο πυκνώνουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προετοιμάζουν το έδαφος για αποκαλύψεις που θα αφήσουν άναυδη τη κοινή γνώμη, η οποία στο μεταξύ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η αποστολή των εμβολίων δεν ήταν η αντιμετώπιση του εργαστηριακού COVID-19 καθώς σε χώρες ακόμη και με 100% ποσοστά εμβολιασμού παρατηρείται έκρηξη κρουσμάτων.

Christine Anderson

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ισραήλ που πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία εμβολιασμού ήδη έχουν προχωρήσει στη δημιουργία ιστοτόπων γνωριμιών για ανεμβολίαστους Εβραίους ενώ μετά από πολλά τροχαία στις αστικές συγκοινωνίες ιδιαίτερα του Tel Aviv που διαθέτει πυκνό δίκτυο είναι περιζήτητοι οι ανεμβολίαστοι οδηγοί-μια και είχαν απογειωθεί τα καρδιακά επεισόδια στους εμβολιασμένους που προκαλούσαν τροχαία.

Η ιδέα της πτώσης αεροπλάνου με 100 και πλέον επιβάτες εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου στους πιλότους είναι εφιαλτική για τους εμπνευστές του project καθώς θα προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Πρόσφατα ένα κρουαζιερόπλοιο τίγκα στους boostaρισμένους με 4η δόση παραδόθηκε στον κοροναιό. Ένας στους 20 επιβάτες διαγνώστηκε άρρωστος με Covid, και αν πολλοί περισσότεροι είχαν πραγματικά μολυνθεί. Το πλοίο εκκενώθηκε και οι κρουαζιέρες διακόπηκαν σύντομα.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό video ενώ την ίδια στιγμή έχουμε έκρηξη κρουσμάτων στο επίσης εμβολιασμένο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι νησιωτικό έθνος, όχι κρουαζιερόπλοιο. Αυτήν τη στιγμή, ένας στους 15 Βρετανούς έχει μια συνεχιζόμενη μόλυνση από COVID.

Το πρόβλημα είναι ότι, σε αντίθεση με το αυστραλιανό κρουαζιερόπλοιο, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να εκκενωθεί. Πού θα εκκενώσει το Ηνωμένο Βασίλειο; Στη Γαλλία? Γερμανία? Ιταλία? Αυτές οι βαριά εμβολιασμένες χώρες βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Η καταιγίδα των αποκαλύψεων πλησιάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive