Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ και ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ το λένε ανοιχτά πλέον όπως ΚΑΙ ο Μητσοτάκης για την ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ με ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΦΙΑΛΤΗ! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ 

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (ΑΝΤ1 27-2-2015): “Θα ήθελα να υπάρχει μια Κάρτα Πολίτη, που να είναι Σμαρτ Καρντ, με το τσιπάκι μέσα, όπως έχεις τις χρεωστικές κάρτες απ’ τις Τράπεζες, να είναι του Κράτους, να την λειτουργεί γενικά στο Δημόσιο, ως αν θέλεις και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του Πολίτη...

να μπορείς με αυτή την Κάρτα να έχεις πρόσβαση στο ΕΣΥ, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Δημοσίου …”!

ΤΣΙΠΡΑΣ (Υπ. Συμβούλιο 27-2-2015): “Από την επομένη εβδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την υλοποίηση της δέσμευσή μας για τα Ηλεκτρονικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που θα εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που θα απαιτούνται για τις συναλλαγές με τη Δημόσια Διοίκηση”!

 


 

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ
    "ΧΩΡΑ".Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ
    ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...!
    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ...Π Α Ι Δ Ε Ι Α...!
    ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΕΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    Π Ι Σ Τ Η - ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.!
    ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που πλέον εμβολιάζονται και με τις δόσεις του Κορώνα, μπορεί να βγει και να ανακοινωθεί και κανένα νέο εμβόλιο τσιπάκι ή dna rfid και να θέλουν να το κάνουν για να μην ξεχνάνε το πορτοφόλι τους και να μην ψάχνουν για τις πολλές πλαστικές κάρτες που θα έπρεπε να κουβαλάνε αλλιώς ή να μην ξεχνάνε το κινητό τους τηλέφωνο. Άλλωστε το κινητό που μας είπε πρόσφατα ο Κυριάκος Πιερρακάκης που θα τα έχουμε όλα χακάρεται, το είδαμε με την περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη. Εγώ θέλω να δω αν μια μέρα χακάρουν και το σώμα τον ανθρώπων με τα υποδόρια και τα dna rfid. Τι θα γίνει ο κόσμος, Ζόμπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive