Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Απόφαση – σταθμός για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Το Δικαστήριο της Πάτρας «δικαίωσε» γιατρό νοσοκομείου σε αναστολή εργασίας. Η πρώτη νίκη, έρχονται ΚΑΙ οι επόμενες

 

Τη νομοθεσία που προβλέπει διοικητικές κυρώσεις στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς λόγω κορονοϊού και τις σχετικές αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, κατάφερε να παρακάμψει γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Η απόφαση που εκδόθηκε από το ακυρωτικό συμβούλιο του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Πατρών....

διατάσσει την διοίκηση του νοσοκομείου Κεφαλονιάς να πληρώσει άμεσα στην ανεμβολίαστη γιατρό, τον μισό μισθό της, ενώ θα παραμένει σε κατάσταση αναστολής εργασίας, για λόγους βιοπορισμού της ίδιας και του ανάπηρου παιδιού της.Πρόκειται για την πρώτη του είδους δικαστική απόφαση που προκαλεί ρήγμα στο τείχος της κυβέρνησης απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθεί ως νομολογιακό δεδομένο και από άλλους εργαζόμενους νοσοκομείων και υγειονομικών μονάδων που τελούν σε ίδια ή παρόμοια κατάσταση.

1 σχόλιο:

  1. Επιτελους,καποιος πηγε στα διοικητικα δικαστηρια και οχι στο πορνειο του ΣτΕ,περι συνταγματικοτητας απο τα πορνιδια του παρακρατους.Για να βλεπουμε μηπως ολοι αυτοι οι διοικητουληδες που δεν αναπληρωσαν αμεσα τους σε διαθεσιμοτητα,θετοντας σε κινδυνο την δημοσια υγεια,ειναι για διωξη;Αντε πριν ερθουν τα ελικοπτερα και τους παρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive