Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ! ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ...ΓΟΛΓΟΘΑΔΕΣ!

 Μπορεί να είναι εικόνα φύση και κείμενο

2 σχόλια:

  1. Τα εδάφη με τις πολλές ανεμογεννήτριες θα ερημοποιηθούν γιατί αφού δεν έχουν δέντρα γίνεται η αποψίλωσή τους δηλαδή η διάβρωσης του εδάφους από χώμα.
    Με απλά λόγια, δεν υπάρχουν ρίζες των δέντρων να συγκρατούν το χώμα όταν θα βρέχει οπότε τα εδάφη γίνονται πετρώδη και στα πιο πεδινά μέρη πλημμυρίζουν με λασπόνερα. Αυτά τα είπαν ποτέ οι "οικολόγοι" των τεράστιων ανεμογεννητριών;
    Οπότε χρειάζονται να γίνουν και αντιπλημμυρικά έργα για να φεύγουν τα νερά που μαζεύονται στα πεδινά, αποστραγγιστικά έργα.
    Αυτά τα είπε κανένας δήμαρχος ή κοιτάνε μόνο να τα οικονομήσουν με την μπισνα.
    Επίσης από τι υλικά είναι φτιαγμένες οι ανεμογεννήτριες; Μήπως από κάδμιο, κοβάλτιο και άλλες σπάνιες γαίες που μελλοντικά θα μολύνουν το περιβάλλον;
    Και τα πετρώδη εδάφη αποτελούν έρημο. Μην φαντάζεται κάποιος ότι έρημος είναι μόνο κάτι κιτρινωποί αμμόλοφοι. Αν δεν υπάρχει χώμα δεν φυτρώνει τίποτα.
    Όταν θα λήξει ο χρόνος ζωής τους δεν θα αναλαμβάνει κανείς να ξηλώσει τις ανεμογεννήτριες γιατί κοστίζει. Έτσι είναι, όταν τις βάζουν αξίζει το ρίσκο, όλα ωραία. Όταν έρθει η ώρα να τις βγάλουν, ΜΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ& ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ.
    Επίσης πόσο πτηνά και πως οι χλωρίδα και η πανίδα καταστρέψετε από τις ανεμογεννήτριες;
    Έρημοι τόποι ότι πρέπει για να βλέπουμε τις ταινίες επιστημονικής φαντασία μπροστά στα μάτια στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Δηλαδή ερημικό τοπίο και NO HUMAN ZONES(δηλαδή οι άνθρωποι θα είναι μαντρωμένοι σε πυκνοκατοικημένες ελεγχόμενες πόλεις και τα άλλα εδάφη θα θεωρούνται απροσπέλαστα-απαγορευμένο να πας εκεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive