Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Δεδομένα ΣΟΚ από νέα Ισραηλινή μελέτη δείχνουν πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων μετά το «ασφαλές» κατά τα άλλα «τσίμπημα»...

 

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, το περιοδικό Andrology δημοσίευσε ένα επιστημονικό άρθρο με κριτές ομότιμους, που έδειχνε μεγάλες μειώσεις στον αριθμό των σπερματοζωαρίων μεταξύ των ανδρών μετά τη δεύτερη δόση του mRNA Covid εμβολίου της Pfizer....

Ισραηλινή έρευνα προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια ενδέχεται να παρουσιάζουν συστηματικό κίνδυνο για τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών. Με βάση μετρήσεις από άνδρες που προσέφεραν σπέρμα σε τρεις κλινικές γονιμότητας στο Ισραήλ, αυτό το εύρημα είναι καταστροφικό – ιατρικά και πολιτικά.

 

Του Alex Berenson

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Είναι ένα ζήτημα που αποτελεί μιας από τις πιο καυτές ερωτήσεις σχετικά με τις λήψεις των εμβολίων mRNA, για το αν αυτά έχουν κρυφούς κινδύνους γύρω από τη γονιμότητα. Αυτό το ζήτημα έχει απασχολήσει πολλούς από τις αρχές του 2021, μετά την αναφορά μου ότι τα δεδομένα έδειξαν ότι τα εμβόλια είχαν προκαλέσει υπερβολικές αποβολές σε αρουραίους - και άλλες αναφορές που δείχνουν ότι μετρήσιμες ποσότητες εμβολίου έφτασαν στις ωοθήκες και τους όρχεις σε κλινικές δοκιμές σε αρουραίους.

Έκτοτε, οι «ελεγκτές στοιχείων» των μέσων ενημέρωσης και οι αρχές δημόσιας υγείας έχουν απορρίψει τέτοιες απόψεις και χλευάζουν τις ανησυχίες και οποιονδήποτε τις εγείρει:


Τώρα, αφού μισό δισεκατομμύριο άνδρες έχουν λάβει εμβόλια mRNA, οι «σκεπτικιστές» - «ψεκασμένοι» φαίνεται να έχουν δίκιο. Πάλι...! Η ισραηλινή έρευνα (εδώ) προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια ενδέχεται να παρουσιάζουν συστηματικό κίνδυνο για τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών. Αυτό που ήταν θεωρία συνωμοσίας είναι τώρα απλώς μια επιστημονική θεωρία. ΠΑΛΙ.

Η εργασία εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον μηχανισμό δράσης που πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Και πέρα από τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδαςτο εύρημα είναι περισσότερη απόδειξη ότι η ενθάρρυνση - πολύ λιγότερο εξαναγκασμός - ανδρών κάτω των 40 ετών να κάνουν τα εμβόλια mRNA ήταν ένα καταστροφικό λάθος.

1 σχόλιο:

  1. Αν δέν ξεσηκωθεί ό κόσμος δέν θά καταστραφεί μόνο τό κάτω..."κεφάλι" μας,αλλά τό χειρότερο θά είναι ότι θά καταστραφεί ΚΑΙ τό πάνω
    κεφάλι....
    Οπότε δέν θά μάς μείνει τίποτα, ούτε γιά νά σκεφτόμαστε, ούτε γιά νά πη@@@με, θάμαστε γιά τά σκουπίδια..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive