Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Η Ρωσία Προσφέρεται Να Προμηθεύσει τους Φίλους του Π.Ο.Υ. με τεστ PCR για την "μαϊμουευλογιά των πιθήκων"

Μετάφραση: Απολλόδωρος.Η παγκόσμια υγεία προχωράει... Το τεστ PCR είναι η κόλλα που ενώνει τον κόσμο. Τόσο πολύ μίσος και διχασμός στον κόσμο αυτή τη στιγμή, τόση παρεξήγηση και δίψα για αίμα.Τι θα μπορούσε να μας ενώσει σε αυτούς τους ολοένα και πιο σκοτεινούς και αβέβαιους καιρούς; Τι θα λέγατε για ένα νέο άχρηστο τεστ PCR για μια νέα παγκόσμια απάτη στον τομέα της υγείας;....

Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα:

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία της Ρωσίας για την "ανθρώπινη ευημερία", η Rospotrebnadzor, ανακοίνωσε περήφανα την Πέμπτη ότι: "έλαβε αιτήματα από τις χώρες της [Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης] και την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια του ΠΟΥ για συμβουλευτική και πρακτική βοήθεια στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού της μαϊμού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ρωσικών συστημάτων δοκιμών/τεστ. Εάν είναι απαραίτητο, θα παρασχεθεί κατάλληλη βοήθεια στους εταίρους".

(Για όσους δεν γνωρίζουν: σε απάντηση στην επιδημία πανώλης των πιθήκων τον Μάιο, οι πιο εκλεκτοί επιστήμονες της Ρωσίας ανέπτυξαν γρήγορα ένα τεστ για την ευλογιά των πιθήκων και καταχώρισαν επίσης ένα γενετικό εμβόλιο κατά της ευλογιάς).

Σύμφωνα με το TASS, το Rospotrebnadzor τόνισε ότι "[οι Ρώσοι] επιστήμονες και ειδικοί συνεχίζουν να συνεργάζονται ενεργά με τον ΠΟΥ και τις χώρες της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση νέων επιδημιολογικών προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ευλογιάς των πιθήκων".

Αφού εξετάσαμε προσεκτικά διάφορες αναφορές σχετικά με αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα της δημόσιας υγείας, φαίνεται ότι αυτά τα πρόσφατα αιτήματα για "βοήθεια" για τη μαϊμού-αντιπαθητική ασθένεια μεταβιβάστηκαν από μεμονωμένα κράτη εντός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ, σε αντίθεση με το να προέρχονται απευθείας από τον Dr. Tedros (για παράδειγμα).

Ποιοι από τους φίλους της Ρωσίας στον ΠΟΥ ενδιαφέρονται να συνεργαστούν για την καταπολέμηση του AIDS των πιθήκων, τότε; Προς το παρόν μπορούμε μόνο να μαντέψουμε:

Εν τω μεταξύ, η Rospotrebnadzor έχει ήδη στείλει το φανταχτερό νέο της τεστ PCR στις περιφέρειες της Ρωσίας:

Πρέπει να σέβεστε τη βιασύνη τους:

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου, το επιστημονικό κέντρο Vector της Rospotrebnadzor έχει ετοιμάσει 1.000 συστήματα τεστ Vector-PTSRv-VOO για αποστολή στις περιφέρειες, τα οποία καθιστούν δυνατή τη διαπίστωση της παρουσίας ενός παθογόνου σε λίγες ώρες.

Τα κιτ θα είναι αρκετά για τη διεξαγωγή 100.000 δοκιμών PCR για τη μόλυνση από τη μαϊμού, σημείωσε η Rospotrebnadzor.

"Η πρωτογενής διάγνωση με τη χρήση αυτών των συστημάτων δοκιμών θα πραγματοποιηθεί με βάση 20 οργανισμούς της Rospotrebnadzor, οι οποίοι θα παραλαμβάνουν βιολογικό υλικό από άτομα με συμπτώματα που υποδεικνύουν πιθανή μόλυνση από την "ευλογιά των πιθήκων". Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε όσους έχουν φθάσει από χώρες όπου έχουν ήδη καταγραφεί κρούσματα μόλυνσης, καθώς και σε ασθενείς με συμπτώματα εξανθηματικών ασθενειών", τόνισε η υπηρεσία.

Εξετάστε τα ακόλουθα....

Περίπου το 20% των παιδιών στη Ρωσία ζουν κάτω από το ομοσπονδιακό όριο φτώχειας. Το ίδιο ισχύει και στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες παράξενες χώρες. Προφανώς, πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της στοιχειώδους αξιοπρέπειας που κρατά τους έμπιστους ηγέτες μας ξύπνιους όλη νύχτα.

"Έι, τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την Παγκόσμια Υγεία;"

"Ξέρω, ας δημιουργήσουμε ένα ψεύτικο τεστ για ένα υποτιθέμενο εξάνθημα από μαϊμουδοευλογιά που έχει σκοτώσει το 0,000000000000000000000000000001% του παγκόσμιου πληθυσμού".

"Ναι, μου αρέσει αυτό. Ας το κάνουμε αυτό".

Είναι αρκετά ανοιχτοί σε αυτό, ειλικρινά. (πηγή)

Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση.


-----------------

Δικτυογραφία :

Russia offers to supply WHO friends with monkeypox PCR tests

https://edwardslavsquat.substack.com/p/russia-offers-to-give-monkeypox-pcr?s=r

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ. ΤΕΛΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΠΑΦΙΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΧΕΙ; Η ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive