Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ο Μοναδικός Σκοπός Των Ενέσεων mRNA Της Moderna Και Της Pfizer Στα Παιδιά Είναι Να Εξαλειφθεί Η Ομάδα Ελέγχου. Δεν Υπάρχουν Οφέλη Για Την Υγεία, Παρά Μόνο Βλάβες

Μετάφραση: Απολλόδωρος.Ο FDA είναι πρόθυμος να θυσιάσει την υγεία 19 εκατομμυρίων μικρών παιδιών για να καλύψει τα στοιχεία ενός εγκλήματος. Την Παρασκευή, ο FDA δημοσίευσε την αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους της αίτησης της Moderna για την έκδοση Άδειας Έκτακτης Χρήσης (EUA) για την έγχυση mRNA σε παιδιά ηλικίας 0 έως 17 ετών....

Την διάβασα τις τελευταίες δύο ημέρες και ιδού τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.


--> I. Εισαγωγή, ένα παιχνίδι κέλυφος για την απόκρυψη των κακών δεδομένων

Το έγγραφο κινδύνου-οφέλους για το Moderna είναι 190 σελίδες σε μονό διάστημα. Κυκλοφόρησε δύο εργάσιμες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της VRBPAC στις 14-15 Ιουνίου. Μια παρόμοια αξιολόγηση οφέλους κινδύνου για την αίτηση EUA της Pfizer για παιδιά κάτω των 5 ετών θα κυκλοφορήσει αύριο (μόλις 24 ώρες πριν από τη συνεδρίαση). Αυτό εγγυάται ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα μέλη της VRBPAC δεν θα έχει διαβάσει κανένα από αυτά τα έγγραφα πριν από τη συνεδρίαση - πράγμα που είναι ακριβώς αυτό που θέλει το καρτέλ.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Moderna και ο FDA στήνουν το παιχνίδι είναι προσθέτοντας ατελείωτα στρώματα πολυπλοκότητας για να κρύψουν πόσο κακά είναι τα δεδομένα στην πραγματικότητα. Αυτό θα έπρεπε να ήταν τέσσερα ξεχωριστά έγγραφα - Moderna σε εφήβους 12 έως 17 ετών, Moderna σε παιδιά 6 έως 11 ετών, Moderna σε παιδιά 2 έως 5 ετών και Moderna σε παιδιά 6 μηνών έως 23 μηνών. Εξεταζόμενο μεμονωμένα, το εμβόλιο αποτυγχάνει σε κάθε μία από αυτές τις τέσσερις ηλικιακές ομάδες. Αλλά με το να τις ομαδοποιούμε μαζί, δημιουργείται θόρυβος που καθιστά δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Ένα άλλο πραγματικά ολέθριο πράγμα που κάνει η Moderna είναι να υποδιαιρεί περαιτέρω αυτούς τους πληθυσμούς σε οκτώ διαφορετικούς υποπληθυσμούς (σύνολο τυχαιοποίησης, σύνολο πλήρους ανάλυσης, υποσύνολο ανοσογονικότητας, υποσύνολο ανοσογονικότητας ανά πρωτόκολλο, σύνολο ανά πρωτόκολλο για την αποτελεσματικότητα, τροποποιημένο σύνολο πρόθεσης για θεραπεία, σύνολο MITT1, σύνολο ασφάλειας, σύνολο ζητούμενης ασφάλειας).

Βλέπετε τι έκαναν εκεί; Το κοινό θέλει απλώς να γνωρίζει - λειτουργεί το προϊόν και ποιες είναι οι παρενέργειες; Χωρίζοντας τα δεδομένα σε οκτώ υποκατηγορίες που αφορούν τέσσερις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, τώρα πρέπει να περιπλανηθείτε σε 32 διαφορετικούς πίνακες για να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συνέβη στην κλινική δοκιμή.

Κάτι παρόμοιο κάνουν και με τις ανεπιθύμητες ενέργειες χωρίζοντας τα σε πέντε πίνακες x τέσσερις ηλικιακές ομάδες = 20 πίνακες ανεπιθύμητων ενεργειών συνολικά.

Η υποδιαίρεση των δεδομένων με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει επίσης στη Moderna να εξαλείψει ή να αποκρύψει δεδομένα που δεν της αρέσουν. Αυτό είναι αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν "μασάζ των δεδομένων" και είναι ανήθικο και αποτελεί παραβίαση των επιστημονικών κανόνων. Θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα παρακάτω.


--> II. Δεν υπάρχουν πραγματικά οφέλη για την υγεία, οπότε η Moderna/FDA χρησιμοποιούν το τέχνασμα της ανοσοβελτιωτικής μεθόδου

Οι κίνδυνοι του Covid-19 είναι τόσο χαμηλοί στον παιδικό πληθυσμό που υπήρχαν ΜΗΔΕΝΙΚΑ σοβαρά περιστατικά του Covid-19 είτε στην ομάδα θεραπείας είτε στην ομάδα ελέγχου.

Επομένως, ο αριθμός που απαιτείται για τον εμβολιασμό, ώστε να αποφευχθεί ένα μόνο σοβαρό κρούσμα Covid-19 στον παιδικό πληθυσμό είναι άπειρος. (Τεχνικά είναι απροσδιόριστος επειδή δεν μπορείτε να διαιρέσετε με το μηδέν, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ). Τα έγγραφα καθοδήγησης του FDA και του CDC για τον τρόπο σύνταξης μιας αξιολόγησης οφέλους κινδύνου αναφέρουν ότι πρέπει να παρέχεται ένας αριθμός που απαιτείται για τη θεραπεία, η απόλυτη μείωση του κινδύνου και η σχετική μείωση του κινδύνου. Η Moderna τα παρέλειψε όλα αυτά επειδή το καρτέλ θέτει τους δικούς του κανόνες.

Η Moderna βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στη φυσική ανοσία. Αλλά η φυσική ανοσία έχει ήδη κερδίσει, διότι το  74.2%  των παιδιών είχαν φυσική ανοσία μέχρι τον Φεβρουάριο - οπότε μέχρι τώρα ο αριθμός είναι πιθανώς πιο κοντά στο 100%. Το θεόσταλτο ανοσοποιητικό σύστημα στα παιδιά έχει ήδη κάνει το καθήκον του για να σταματήσει την πανδημία και τώρα ο FDA θέλει να το χαλάσει για να πλουτίσει το καρτέλ και να συνεχίσει την πανδημία για πάντα.

Πώς λοιπόν η Moderna/FDA ισχυρίζεται ότι αυτό το εμβόλιο ήταν "αποτελεσματικό"; Χρησιμοποιούν ένα ανήθικο στατιστικό τέχνασμα που ονομάζεται "immunobridging".

Με τρελαίνει που πρέπει να το εξηγήσω, γιατί είναι τόσο σκουπίδια της επιστήμης. Αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς πώς η FDA έστησε τη διαδικασία, ώστε να μπορέσουμε να εξηγήσουμε στους ενόρκους στη Νυρεμβέργη 2 γιατί αυτά τα τέρατα πρέπει να καταδικαστούν, οπότε ξεκινάμε:

Θυμηθείτε, τα εμβόλια Moderna δεν παρήγαγαν ΚΑΜΙΑ μείωση των σοβαρών εκβάσεων, επειδή ο κίνδυνος του Covid-19 σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι απειροελάχιστα μικρός (βλέπε μελέτες: εδώ, εδώ, εδώ και εδώ). Έτσι, η Moderna αγνόησε τις πραγματικές εκβάσεις για την υγεία και μεταπήδησε στην εξέταση των αντισωμάτων στο αίμα. Κατά τη διαδικασία αυτή, προέβησαν σε δύο κατάφωρες ταχυδακτυλουργίες:

Πρώτον, η Moderna ισχυρίζεται ότι το μέγεθος του δείγματος για κάθε μία από τις τέσσερις υποομάδες παιδιών είναι περίπου 3.000. Αλλά όταν ήρθε η ώρα να εξεταστούν τα αντισώματα στο αίμα, η Moderna πέταξε έξω περίπου το 90% του δείγματος και εξέτασε μόνο τις αιματολογικές εξετάσεις περίπου 300 παιδιών σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση για τα κριτήρια που χρησιμοποίησαν για να αποκλείσουν το 90% του δείγματος από την ανάλυσή τους. Γνωρίζουμε ότι έως και το 30% των παιδιών δεν έχουν καθόλου αντισωματική απόκριση στις ενέσεις Covid-19, οπότε ίσως στην πραγματικότητα ξεκίνησαν με ένα πολύ μεγαλύτερο δείγμα και στη συνέχεια πέταξαν έξω τα δεδομένα που δεν έδειξαν καμία επίδραση από την ένεση;

Το δεύτερο τέχνασμα είναι ότι: "κανένας λήπτης εικονικού φαρμάκου δεν συμπεριλήφθηκε στο υποσύνολο ανοσογονικότητας" (σελ. 26). Αντιλαμβάνεστε πόσο τεράστιο είναι αυτό; Αυτό δεν είναι πλέον καθόλου RCT - δεν συμπεριέλαβαν τις αιματολογικές εξετάσεις από κανέναν στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Έτσι, η μελέτη δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η αύξηση των επιπέδων αντισωμάτων να μην προήλθε καθόλου από το εμβόλιο, αλλά να προήλθε από τη φυσική ανοσία. Απλά εκπληκτικό.

Μετά από αυτές τις ταχυδακτυλουργίες, η Moderna συγκρίνει στη συνέχεια τα επίπεδα αντισωμάτων στο αίμα περίπου του 10% των παιδιών με τα επίπεδα αντισωμάτων σε ένα δείγμα περίπου 300 ενηλίκων ηλικίας 18 έως 25 ετών που συμμετείχαν σε προηγούμενη κλινική δοκιμή. Εάν τα επίπεδα αντισωμάτων είναι παρόμοια (που είναι), η Moderna ισχυρίζεται: "Και επομένως θα αποτρέψει την ασθένεια στο μέλλον στα παιδιά!".

Υπάρχουν μερικά προβλήματα με αυτόν τον ισχυρισμό:

Η μελέτη Moderna μέτρησε μόνο τα επίπεδα αντισωμάτων δύο μήνες μετά τη δεύτερη δόση - τη χρονική περίοδο κατά την οποία τα επίπεδα αντισωμάτων βρίσκονται στο μέγιστο σημείο τους (αυτό που ο Berenson αποκαλεί "ευτυχισμένη κοιλάδα"). Αλλά η πραγματική εμπειρία με αυτά τα εμβόλια δείχνει ότι η όποια αποτελεσματικότητα μειώνεται γρήγορα και μηδενίζεται μέχρι τους έξι μήνες και στη συνέχεια γίνεται ΑΡΝΗΤΙΚΗ μετά από αυτό.

Το δεύτερο πρόβλημα, και αυτό είναι άλυτο και άμεσα αποκλειστικό για τη Moderna, είναι ότι στη συνεδρίαση της "συμβουλευτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων" του FDA στις 6 Απριλίου 2022 το ένα μέλος μετά το άλλο αναγνώριζε ότι δεν υπάρχουν "συσχετισμοί προστασίας" για αυτά τα εμβόλια. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντισώματα (ή Β-κύτταρα, Τ-κύτταρα ή οποιοδήποτε άλλο υποκατάστατο) για να προβλέψετε αν κάποιος έχει ανοσία ή όχι.

Ο Eric Rubin, ο οποίος συμμετέχει στην εν λόγω επιτροπή και είναι επίσης εκδότης του NEJM, το δήλωσε ευθέως: "Γνωρίζουμε τι είδους αντισωματική απάντηση μπορεί να παραχθεί, απλώς δεν γνωρίζουμε αν λειτουργεί". Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μόνοι σας στο βίντεο:

Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ:

Το τρίτο πρόβλημα είναι ότι η μελέτη Moderna ολοκληρώθηκε στα μέσα του 2021 - όταν επικρατούσαν τα αρχικά στελέχη Wuhan και Alpha. Έκτοτε, η παραλλαγή Omicron έχει αντικαταστήσει πλήρως τα αρχικά στελέχη και τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου δείχνουν ότι τόσο τα εμβόλια της Moderna όσο και της Pfizer δεν είναι αποτελεσματικά κατά της παραλλαγής Omicron. Έτσι, παρ' όλες τις σκανδαλιές (απόρριψη του 90% του δείγματος, ανοσοενίσχυση, ισχυρισμός συσχετίσεων προστασίας που δεν ισχύουν), η Moderna δεν μπορεί να παρουσιάσει κανένα στοιχείο ότι η ένεση αυτή θα είναι αποτελεσματική κατά του SARS-CoV-2 όπως υπάρχει τώρα.


--> III. Όλα είναι Επιβλαβή

Ας μιλήσουμε για τις βλάβες από αυτό το εμβόλιο (και να θυμάστε, όλα είναι βλάβες σε αυτόν τον πληθυσμό επειδή το εμβόλιο δεν έκανε καμία διαφορά στα πραγματικά αποτελέσματα της υγείας). Και εκεί, τα πράγματα γίνονται πραγματικά περίεργα πολύ γρήγορα.

Η διάμεση διάρκεια παρακολούθησης της μελέτης ήταν μόλις 53 ημέρες μετά τη δόση 2. Μετά από αυτό εξαφάνισαν την ομάδα ελέγχου. Να πώς το δικαιολόγησαν:

"Μετά την έγκριση ενός εναλλακτικού εμβολίου COVID-19 για αυτή την ηλικιακή ομάδα στις 10 Μαΐου 2021, οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρουν στη θεραπεία της μελέτης. Ο διασταυρούμενος εμβολιασμός με το mRNA-1273 των συμμετεχόντων που είχαν αρχικά τυχαιοποιηθεί στο εικονικό φάρμακο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021. (σελ. 26)

Για κάθε ηλικιακή κατηγορία, η Moderna κατανέμει τα ανεπιθύμητα συμβάντα σε 5 διαφορετικούς πίνακες για να αυξήσει τον θόρυβο ώστε να αποκρύψει το σήμα. Αλλά η ουσία είναι ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα είναι εκτός των διαγραμμάτων.

"Στον πληθυσμό των εφήβων το 99,2% των ληπτών του εμβολίου ανέφερε τουλάχιστον μία ανεπιθύμητη ενέργεια μετά από οποιαδήποτε ένεση, με το 25,3% να αναφέρει αντίδραση που ήταν βαθμού 3 ή υψηλότερου. (σελ. 54).

Θεέ μου, αυτοί οι αριθμοί είναι υψηλοί. Βαθμός 3 σημαίνει: αδυναμία επιστροφής στην εργασία ή το σχολείο την επόμενη ημέρα επειδή το άτομο είναι τόσο άρρωστο.

Ένας διαφορετικός υπάλληλος του FDA πρέπει να έγραψε τις συνοπτικές δηλώσεις για τις άλλες τρεις ηλικιακές ομάδες, διότι δεν το λένε τόσο ξεκάθαρα, αλλά τα ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών είναι παρόμοια σε όλα τα παιδιά.

Αυτά τα δεδομένα ανεπιθύμητων συμβάντων είναι τόσο υψηλά που αποκλείουν την έγκριση.

Αλλά στη συνέχεια τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίεργα - τα ποσοστά ανεπιθύμητων συμβάντων στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου ήταν επίσης πολύ υψηλά σε πολλές, αλλά όχι σε όλες τις κατηγορίες. Η Moderna το χρησιμοποίησε αυτό για να πει: "Λοιπόν, ναι, το ποσοστό ανεπιθύμητων συμβάντων στην ομάδα θεραπείας ήταν υψηλότερο από οτιδήποτε έχει δει ποτέ κανείς στο παρελθόν, αλλά τα ποσοστά ήταν επίσης κάπως υψηλά στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και επομένως δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ(TM)".

Η ισχυρή υποψία μου είναι ότι η Moderna έστησε το εικονικό φάρμακο. Γιατί να μην το έκαναν - ο FDA δεν έχει κανονισμούς σχετικά με το περιεχόμενο των εικονικών φαρμάκων (βλέπε Golomb 1995 και Golomb et al. 2010). Το βρώμικο μικρό μυστικό του προγράμματος εμβολίων είναι ότι οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν σχεδόν πάντα πειραγμένα εικονικά φάρμακα για να δημιουργήσουν ένα τεχνητά υψηλό "ποσοστό υποβάθρου" για να αποκρύψουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Η λαμπρή κβαντιστής Jessica Rose έκανε μια παρόμοια παρατήρηση χθες στην ανάλυσή της του εγγράφου κινδύνου-οφέλους του FDA:

"Εξακολουθώ να έχω μια πολύ ισχυρή υποψία ότι αυτά τα "εικονικά φάρμακα" δεν είναι φυσιολογικός ορός και μάλλον κενά LNPs. [Νανοσωματίδια λιπιδίων - το όχημα μεταφοράς που χρησιμοποιεί η Moderna για να μεταφέρει το mRNA στο κύτταρο. Ένα "κενό LNP" θα ήταν τα νανοσωματίδια χωρίς το αντιγόνο mRNA].

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό έκανε η Moderna. Στην ηλικιακή ομάδα 2 έως 5 ετών, το 37,5% των ληπτών εικονικού φαρμάκου ανέφερε ανεπιθύμητες ενέργειες σε σύγκριση με το 40% των ληπτών εμβολίου (βλ. σελ. 139). Ένας τόσο υψηλός αριθμός στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί εάν η Moderna είχε χρησιμοποιήσει ένα αδρανές αλατούχο εικονικό φάρμακο.


--> IV. Ο τρόπος με τον οποίο ο FDA νόθευσε τα δεδομένα για τη μυοκαρδίτιδα είναι απολύτως σκοτεινός

Ξέρω ότι αυτό το άρθρο είναι ήδη μεγάλο, αλλά πρέπει να επισημάνω ένα ακόμη ουσιαστικό σημείο.

Η επανεξέταση από τον FDA της ένεσης Moderna mRNA σε εφήβους αναβλήθηκε για ένα χρόνο επειδή η ένεση Moderna προκαλεί μυοκαρδίτιδα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα - ιδίως στα αγόρια.

Ήμουν λοιπόν περίεργος να δω πώς ο FDA θα προσπαθούσε να το παρακάμψει αυτό. Και είναι όλα εκεί στις σελίδες 19 και 20. Είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ. Το επιχείρημα του FDA έχει ως εξής:

'Ναι, μέχρι την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 υπήρχαν ήδη επτά υψηλής ποιότητας μελέτες από όλο τον κόσμο που έδειχναν ότι οι ενέσεις mRNA αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας. Μέχρι το φθινόπωρο του 2021, συνέχισαν να έρχονται οι αναφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τον Καναδά και τις σκανδιναβικές χώρες που έδειχναν αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας κατά 2 έως 7 φορές από τα εμβόλια mRNA. Ναι, η ίδια η μελέτη του CDC του Vaccine Safety Datalink έδειξε 2x υψηλότερο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια Moderna. Μέχρι τον Μάιο του 2022, έχουμε πρόσθετες μελέτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, αρκετές σκανδιναβικές χώρες, την Ιταλία και τη Γαλλία που δείχνουν 3x έως 7x αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας από το εμβόλιο Moderna".

Συνολικά, ο FDA επικαλέστηκε ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ΜΕΛΕΤΕΣ που αποδεικνύουν ότι οι ενέσεις mRNA γενικά και το Moderna ειδικότερα αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας.

'Αλλά μην ανησυχείτε!' ανακοινώνει ο FDA στην 4η παράγραφο αυτής της ενότητας. Ο FDA, το CDC και το Kaiser Permanente έβαλαν τους διορθωτές τους στην υπόθεση τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και έκαναν το σήμα ασφαλείας να συρρικνωθεί σε ένα πιο διαχειρίσιμο 7% έως 50% αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και ακόμη και αυτά τα αποτελέσματα μασάρεψαν για να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν στατιστικά σημαντικά, οπότε, τίποτα να δούμε εδώ(TM). Ήταν οι ίδιοι διορθωτές που χρησιμοποιούν πάντα - ο Tom Shimabukuro και ο John Su - των οποίων όλη η δουλειά είναι να εξαφανίζουν τα σήματα ασφαλείας των εμβολίων. Αυτοί οι τύποι θα πάνε στην κόλαση.

"Αυτό ήταν λοιπόν", ανακοινώνει ο FDA. 'Απλά αγνοήστε αυτές τις 26 υψηλής ποιότητας μελέτες από όλο τον κόσμο που δείχνουν αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας. Οι διορθωτές μας ξέπλυναν τα δεδομένα για το Moderna, οπότε είμαστε όλοι εντάξει'.


--> V. Τι πρέπει να γίνει

Η Children's Health Defense μόλις ξεκίνησε μια εξαιρετική πρόσκληση δράσης με 1 κλικ, την οποία σας ενθαρρύνω ανεπιφύλακτα να κάνετε (και παρακαλώ μοιραστείτε την με όλους τους φίλους σας).

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (13 Ιουνίου) στις 11:59 μ.μ. ανατολικής ώρας μπορείτε να δηλώσετε επίσημα τη βαθιά δυσαρέσκειά σας στον FDA υποβάλλοντας ένα επίσημο σχόλιο (εδώ) - αναζητήστε το μπλε κουμπί Comment στην επάνω αριστερή γωνία του ιστότοπου. Έχουν ήδη ληφθεί 129.397 σχόλια - ας δούμε αν μπορούμε να ανεβάσουμε τον αριθμό αυτό πάνω από 140.000.

Αν θέλετε να γράψετε στους πολιτικούς διορισμένους της δημόσιας υγείας, στο προσωπικό του FDA και στα μέλη του VRBPAC, όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους βρίσκονται εδώ:

sean.mccluskie@hhs.gov, commissioner@fda.hhs.gov, DeanofPublicHealth@brown.edu, Aux7@cdc.gov, Peter.Marks@fda.hhs.gov, Hong.Yang@fda.hhs.gov, Richard.Forshee@fda.hhs.gov, Huilee.Wong@fda.hhs.gov, Leslie.Ball@fda.hhs.gov, Doran.Fink@fda.hhs.gov, CBERVRBPAC@fda.hhs.gov, hanae@bcm.edu, paula.annunziato@merck.com, adam.berger@nih.gov, hbernstein@northwell.edu, acohn@cdc.gov, anc0@cdc.gov, hjanes@fredhutch.org, hgans@stanford.edu, david.kim@hhs.gov, asmonto@umich.edu, offit@chop.edu, spergam@fredhutch.org, Jportnoy@cmh.edu, erubin@hsph.harvard.edu, erubin@nejm.org, ashane@emory.edu, swamy002@mc.duke.edu, fullerao@umich.edu, bgellin@rockfound.org, RandyHawkins@cdrewu.edu, officeofthepresident@mmc.edu, JYLee@uams.edu, ofer.levy@childrens.harvard.edu, wayne_marasco@dfci.harvard.edu, cmeissner@tuftsmedicalcenter.org, mrn8d@virginia.edu, stanley-perlman@uiowa.edu, reingold@berkeley.edu, mhsawyer@ucsd.edu, mew2@cdc.gov.

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί, αλλά ενημερώστε τους ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίσουν ΟΧΙ στις αιτήσεις EUA της Moderna και της Pfizer.


--> VI. Συμπέρασμα

Το έγγραφο κινδύνου-οφέλους του FDA σε σχέση με την ένεση mRNA της Moderna σε παιδιά είναι ανέντιμο. Το κατεστημένο της δημόσιας υγείας έχει εγκαταλείψει την επιστήμη, τη λογική, τη λογική, τον ορθολογισμό, την ενσυναίσθηση, την υγεία και την ιατρική. Ο FDA είναι περισσότερο από ευτυχής να θυσιάσει τα παιδιά προκειμένου να γίνει ακόμα πιο φιλικός με το καρτέλ. Η πρόταση να επεκταθεί η Moderna EUA στα παιδιά 0 έως 17 ετών είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Θα κερδίσουμε απολύτως αυτόν τον αγώνα, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα. Αυτά τα εμβόλια θα αποσυρθούν τελικά από την αγορά επειδή δεν λειτουργούν και προκαλούν καταστροφικές βλάβες. Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων μπορούν να γλιτώσουν από πολλή δυστυχία (και πρόσθετες ποινικές κατηγορίες στη Νυρεμβέργη 2.0) απορρίπτοντας αυτές τις αιτήσεις της Moderna και της Pfizer αυτή την εβδομάδα.

-----------------

Δικτυογραφία :

The sole purpose of the Moderna and Pfizer mRNA shots in kids is to eliminate the control group. There are no health benefits, only harms

https://atlasmonitor.net/?p=30418

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive