Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Έφυγε ξαφνικά!!! από τη ζωή πασίγνωστος bodybuilder

 Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πασίγνωστος bodybuilder

«Έσβησε» ξαφνικά σε ηλικία 48 ετών ο γνωστός αθλητής Κώστας Κουτρούμπας, ο οποίος διακρίθηκε σε πολλούς αγώνες bodybuilding.Ο Κώστας Κουτρούμπας ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με το body building και συμμετείχε σε πολλούς πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες όπου πολλές φορές κατέλαβε την πρώτη θέση....

Πριν από μια εβδομάδα, ο γνωστός Λαμιώτης αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Μάλιστα, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο «Ωνάσειο», ωστόσο δεν πρόλαβε.

Θρήνος για τον θάνατο του 49χρονου αθλητή του body building Κώστα Κουτρούμπα  – “Καλός γίγαντας” για τους φίλους του – dete | Eιδήσεις | Πάτρα | Δυτική  Ελλάδα

Ο bodybuilder ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λαμίας. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαρούμενο, γελαστό και ευγενικό. Ο «καλός γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, ήταν ιδιαίτερα φιλόζωος.Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Κουτρούμπα,  γίνει αύριο Πέμπτη στις 10:00΄ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ανθήλη Λαμίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive