Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Οι καμπάνες κτυπούν αδέλφια .. ξυπνάτε !

Οι πραγματικοί επιστήμονες το έχουν πει πριν από δύο χρόνια τι θα συμβεί μετά τα εμβόλια. Ήδη το ζούμε.Έκθεση ΕΟΔΥ 28 Ιουνίου 2022 Διασωληνωμένοι: 43% ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι 57% πλήρως εμβολιασμένοι. Προσέξτε μία δόση ή δύο δόσεις ή ανεμβολίαστοι όλοι μαζί. Γιατί δεν τολμούν να πουν ξεχωριστά τους ανεμβολίαστους;;; Γιατί πολύ απλά είναι κοντά στο ΜΗΔΕΝ (0%).....

Στις 22 Ιουνίου οι πλήρως εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι ήταν 51%

 * Η αύξηση (σε 6 ημέρες από 51% σε 57%) εμφανής και ραγδαία!

- Σας είπαν ότι με το εμβόλιο «ελευθερία» όπως το ονόμασαν θα ελευθερωθείτε από τον φόβο νόσησης. Πολλοί μετά το εμβόλιο δήλωναν ότι απέκτησαν την ελευθερία τους και την ασφάλειά τους.

- Όταν διαπιστώσατε ότι παρά το εμβόλιο νοσήσατε, τότε σας είπαν. Αν είσαι εμβολιασμένος θα σε πάρει ελαφριά και διέδιδαν ότι στα νοσοκομεία ήταν μόνο ανεμβολίαστοι, μίλαγαν μάλιστα για «πανδημία ανεμβολίαστων».

- Σήμερα διαπιστώνετε από τις ανακοινώσεις των ιδίων (ΕΟΔΥ), ότι η πλειοψηφία των διασωληνομένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι (3 ή 4 δόσεις).

- Επίσης διαπιστώνετε ότι δεν τολμούν να μιλήσουν για αριθμό ανεμβολίαστων διασωληνομένων.

  Γνωρίζουμε όλοι ότι αν υπάρξει θάνατος ανεμβολίαστου (είτε από καρκίνο ή ακόμα και από τροχαίο), αμέσως διαδίδουν πρωτοσέλιδα «πέθανε ανεμβολίαστος».

  Για τους θανάτους εμβολιασμένων (μικρές ηλικίες και ξαφνικά) είναι προσωπικό απόρρητο δεδομένο η πληροφορία ότι ήταν εμβολιασμένος.

  Μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να ισχυρίζεστε ότι «πιστεύετε τους επιστήμονες», αντί να τους πάρετε με τις πέτρες; που ήδη έχουν βάλει την ζωή σας σε κίνδυνο;  "ΑΝΤΙ ΦΟΒΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive