Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Αγγλία: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα του ONS


Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής έχει αποκαλύψει χωρίς να δίνει έμφαση ότι τα παιδιά έχουν 82 έως 303 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19....

Αυτά τα στοιχεία είναι τρομακτικά. Τα δεδομένα του ONS δείχνουν ότι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Μαρτίου 22, τα διπλοεμβολιασμένα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών είχαν στατιστικά έως και 39 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε σχέση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά και οι διπλοεμβολιασμένοι έφηβοι ηλικίας 15-19 ετών είχαν στατιστικά έως και 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους έφηβους. Οι αντίστοιχοι αριθμοί για τη τρίτη δόση εμβολίου, όπως θα δείτε, είναι πραγματικά τρομακτικοί...ιδιαίτερα στα παιδιά...

Πηγή: Lorphic web

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Τα στατιστικά στοιχεία είναι τρομακτικά, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πίσω από αυτά τα στατιστικά κρύβονται πραγματικοί άνθρωποι που υποφέρουν και έχασαν τη ζωή τους, και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι παιδιά.


Στις 16 Μαΐου 2022, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) δημοσίευσε ένα σύνολο δεδομένων που περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τους «θανάτους βάσει εμβολιασμού στην Αγγλία» μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Μαρτίου 2022.

Το σύνολο δεδομένων περιέχει διάφορους πίνακες που δείχνουν λεπτομέρειες όπως "Μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους που περιλαμβάνουν COVID-19" και "Μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους εκτός COVID-19".

Ακολουθεί ένα παράδειγμα που έχει ληφθεί από τον πίνακα 2 του πιο πρόσφατου συνόλου δεδομένων –


Όπως μπορείτε να δείτε, το ONS επέλεξε να μην συμπεριλάβει τα παιδιά στα υπολογιζόμενα ποσοστά θνησιμότητας, παρά το γεγονός ότι παιδιά ηλικίας 5 ετών είναι πλέον επιλέξιμα για εμβολιασμό κατά του Covid-19. Ομαδοποίησαν επίσης νέους ενήλικες ως ομάδα ηλικίας από 18 έως 39 ετών, περίοδος 22 ετών, ενώ όλες οι άλλες ηλικιακές ομάδες είναι περίοδος 10 ετών (40-49, 50-59 κ.λπ.).

Είναι τέτοια πράγματα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι πρέπει να έχουν κάτι να κρύψουν, και αποδεικνύεται ότι έχουν σίγουρα.

Επειδή στον πίνακα 9 του συνόλου δεδομένων «Deaths by Vaccination Status» , το ONS παρείχε κατά λάθος αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους μεταξύ παιδιών και εφήβων ανά κατάσταση εμβολιασμού, ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας, και είναι φρικτά.

Ακολουθούν τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το ONS στον πίνακα 9 για παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών –


Και εδώ είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το ONS στον πίνακα 9 για άτομα ηλικίας 15 έως 19 ετών –


Όπως μπορείτε να δείτε, το ONS μας έχει δώσει τόσο τον αριθμό των θανάτων όσο και τα ανθρωποέτη ανά κατάσταση εμβολιασμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε απλά μαθηματικά για να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive