Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Μέσα σε έξι μήνες έχουν πεθάνει ΞΑΦΝΙΚΑ 138 παιδιά μας !! πλήρως εμβολιασμένα– Μυστήριο (??) με τους αιφνίδιους θανάτους ανήλικων. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους παιδιών και εφήβων κατά τα προηγούμενα χρόνια.

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γλυπτόΜεγαλώνει η μαύρη, τραγική λίστα των ανεξήγητων θανάτων μικρών παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ert ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σ.ΜΠΑΓΚΝΤΙ:" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Το ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021"

Ήταν σχεδόν ένα μήνα πριν όταν, όταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε στο «Ιπποκράτειο» με τους γονείς μάλιστα να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους....

Λίγες ημέρες μετά ένα αγόρι, πάλι στη Θεσσαλονίκη, διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» με σπασμούς, υψηλό πυρετό, ταχύπνοια και υπέρπνοια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί πέθανε στα εξωτερικά ιατρεία και δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί.

Δυστυχώς η τραγική λίστα δεν σταματά εκεί, καθώς χτες ένα 12χρονο κορίτσι πάλι στη Θεσσαλονίκη πέθανε στον ύπνο της.

Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει ότι πριν από τρεις μήνες το κορίτσι είχε επισκεφθεί καρδιολόγο.

Η ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία αναφέρει την ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

Η ίδια αναφέρει ότι από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα προκύψουν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πως προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», λέει η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

Παρά το γεγονός πως προκαλεί σοκ το γεγονός ότι τρία παιδιά χάθηκαν εντελώς ξαφνικά στην ίδια πόλη τον ίδιο μήνα, δυστυχώς οι θάνατοι ανηλίκων στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνητών τα τελευταία χρόνια με την ΕΛΣΤΑΤ να δημοσιεύει αναλυτικά στοιχεία ανά εβδομάδα και μήνα.

Μέσα σε έξι μήνες έχουν χαθεί 138 παιδιά

Συγκεκριμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά.

37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων είχαν καταλήξει το 2020 και 43 το 2021.

Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά.

Αυτό το έτος έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων, με τα περισσότερα να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-4 χρόνων (82 θάνατοι).

Στην ομάδα 5-9 χρόνων καταγράφονται 12 απώλειες, άλλες 11 σε παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων και 33 στην ομάδα των εφήβων 15-19 χρόνων.Υπόλογοι της πλειοψηφίας αυτών των θανάτων (και φυσικά Υπόδικοι!) είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των ΘρόμβοΕμβολίων! Ας μη συνεχίσουν να συμβάλουν και οι γονείς σε αυτήν την παιδοκτονία!!!

Γιώργος Λούκας

3 σχόλια:

  1. Το τρίχρονο είχε και αυτό εμβολιαστεί? Εμβολιάζουν και αυτές τις ηλικίες πια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί σημερινοί γονείς (όχι όλοι βεβαίως),δέν είναι ΑΞΙΟΙ τής ιερής αποστολής τους πού είναι ή σωστή φροντίδα καί ή σωστή ανατροφή καί μέριμνα τών παιδιών τους,είναι σέ λάθος δρόμο,δυστυχώς αλλά έτσι είναι δέν ξέρω τί φταίει, πάντως σέ μεγάλο ποσοστό θεωρώ πώς δέν μπορούν νά σταθούν στό ύψος τους καί στίς ευθύνες πού τούς αναλογούν γιά πολλούς λόγους πού δέν μπορώ νά τούς αναλύσω εδώ.Ας προσεύχονται στόν Χριστό καί στήν Παναγία νά τούς βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive