Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

«Είμαι καλή αδελφή» είπε ο Καπουτζίδης και το Twitter τον αποθεώνει. Όπως λέμε: "Καλός πούστης εισαι κι εσύ; ΒΙΝΤΕΟ

 

Οι χρήστες τον επιβράβευσαν -όπως ΟΛΟΥΣ τους πούστηδες- για το χιούμορ του και την ικανότητά του να απαντάει με ευφυΐα σε κάθε είδους προσβλητικό σχόλιο. Αν μπορούσε ο Γιώργος Καπουτζίδης να πάρει 12άρι στον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision θα το έπαιρνε....

Ο παρουσιαστής γνωστός για το χιούμορ του και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του αποθεώθηκε στο Twitter για την απάντηση που έδωσε σε χρήστη που τον αποκάλεσε «κακή αδερφή».

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου δικτύωσης σχολίασαν τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε συγκεκριμένα:

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Ακούστε τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη


 

4 σχόλια:

  1. Πάρε μια πέτρα με θηλιά κρεμαστη στο λαιμό σου και πετατη στη θάλασσα μπας κ´ερθη ο λογισμός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ο καπουστιδης δεν ειναι ΚΑΚΗ ΑΔΕΡΦΗ. αδερφη ειναι η νοσοκομα, η καλογρια. ο παραπανω "κυριος" ειναι απλα ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ. ενας ο οποιος με την προβολη που επιδιωκει και με τον ξεδιαντροπο τροπο που μεταχειριζεται αυτην την προβολη, σερνει στον βουρκο της ανωμαλιας παιδικες ψυχες που προσπαθουν να τον μιμηθουν. αυτο λεγεται προσηλυτισμος. και διωκεται ποινικα. αλλα δυστυχως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ να τον κυνηγησουν. διοτι και αυτοι πληρωνονται. ειναι ΣΑΠΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα, στήν....πέτρα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακό παράδειγμα για τα παιδιά μας
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive