Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Δήλωση IV - Αποκατάσταση της επιστημονικής ακεραιότητας---Μια κοινή δήλωση, που εκπροσωπεί 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες .....και την αντιμετώπιση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας

Δήλωση IV - Αποκατάσταση της επιστημονικής ακεραιότητας. Μια κοινή δήλωση, που εκπροσωπεί 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες για τον τερματισμό της εθνικής έκτακτης ανάγκης...την αποκατάσταση της επιστημονικής ακεραιότητας και την αντιμετώπιση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

 


17.000 γιατροί και ιατρικοί επιστήμονες δηλώνουν ότι πρέπει να αρθεί η κατάσταση ιατρικής έκτακτης ανάγκης, να αποκατασταθεί η επιστημονική ακεραιότητα και να αντιμετωπιστούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εμείς, οι γιατροί και οι ιατρικοί επιστήμονες του κόσμου, ενωμένοι μέσω της πίστης μας στον όρκο του Ιπποκράτη, αναγνωρίζουμε ότι οι καταστροφικές πολιτικές δημόσιας υγείας COVID-19 που επιβλήθηκαν στους γιατρούς και τους ασθενείς μας είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα οικονομικά τραστ που τα ελέγχουν. Έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών, μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών οργανισμών που επωφελήθηκαν από αυτή την ενορχηστρωμένη καταστροφή.

Αυτή η διεφθαρμένη συμμαχία έχει θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των πιο έγκριτων ιατρικών εταιρειών μας στις οποίες ανήκουμε, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση επιστημονικής συναίνεσης αντικαθιστώντας την αλήθεια με προπαγάνδα. Αυτή η συμμαχία συνεχίζει να προωθεί αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς λογοκρίνοντας δεδομένα και εκφοβίζοντας και απολύοντας γιατρούς και επιστήμονες που απλώς δημοσιεύουν πραγματικά κλινικά αποτελέσματα ή θεραπεύουν τους ασθενείς τους με αποδεδειγμένα, σωτήρια φάρμακα. Αυτές οι καταστροφικές αποφάσεις ήρθαν εις βάρος των αθώων, οι οποίοι αναγκάζονται να υποστούν βλάβες στην υγεία και θάνατο που προκαλούνται από την εσκεμμένη παρακράτηση κρίσιμων και χρονικά ευαίσθητων θεραπειών ή ως αποτέλεσμα εξαναγκαστικών ενέσεων γενετικής θεραπείας, οι οποίες δεν είναι ούτε ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές.

Η ιατρική κοινότητα αρνήθηκε στους ασθενείς το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα να παρέχουν πραγματική συγκατάθεση μετά από ενημέρωση για τις πειραματικές ενέσεις COVID-19. Οι ασθενείς μας εμποδίζονται επίσης να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσουν τους κινδύνους και τα οφέλη των εμβολίων, καθώς και τις εναλλακτικές τους λύσεις, λόγω της εκτεταμένης λογοκρισίας και της προπαγάνδας που διαδίδεται από τις κυβερνήσεις, τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας και τα μέσα ενημέρωσης. Οι ασθενείς συνεχίζουν να υπόκεινται σε αναγκαστικά λουκέτα που βλάπτουν την υγεία τους, την καριέρα τους και την εκπαίδευση των παιδιών τους και βλάπτουν τους κοινωνικούς και οικογενειακούς δεσμούς που είναι κρίσιμοι για την κοινωνία των πολιτών. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο βιβλίο με τίτλο "COVID-19: The Great Reset", η ηγεσία αυτής της συμμαχίας έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι η πρόθεσή της είναι να αξιοποιήσει το COVID-19 ως "ευκαιρία" για την επανεκκίνηση ολόκληρης της παγκόσμιας κοινωνίας, του πολιτισμού, των πολιτικών δομών και της οικονομίας μας.

 

Οι 17.000 γιατροί και ιατρικοί επιστήμονες της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής COVID αντιπροσωπεύουν μια πολύ μεγαλύτερη, πεφωτισμένη παγκόσμια ιατρική κοινότητα που αρνούνται να συμβιβαστούν και είναι ενωμένοι και πρόθυμοι να ρισκάρουν την οργή της διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας για να υπερασπιστούν την υγεία των ασθενών τους.

 

Η αποστολή της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής COVID είναι να τερματίσει αυτή την ενορχηστρωμένη κρίση, η οποία έχει επιβληθεί παράνομα στον κόσμο, και να δηλώσει επίσημα ότι οι ενέργειες αυτής της διεφθαρμένης συμμαχίας δεν αποτελούν τίποτα λιγότερο από εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

Πρέπει να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην ιατρική, η οποία αρχίζει με τον ελεύθερο και ανοιχτό διάλογο μεταξύ ιατρών και ιατρικών επιστημόνων. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τα ιατρικά δικαιώματα και την αυτονομία των ασθενών. Αυτό περιλαμβάνει τη θεμελιώδη αρχή της ιερής σχέσης γιατρού-ασθενούς. Η κοινωνική ανάγκη γι' αυτό έχει καθυστερήσει εδώ και δεκαετίες και, ως εκ τούτου, εμείς οι γιατροί του κόσμου είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε δράση.

 

Μετά από δύο χρόνια επιστημονικής έρευνας, εκατομμύρια ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, εκατοντάδες κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν και επιστημονικά δεδομένα που μοιράστηκαν, έχουμε αποδείξει και τεκμηριώσει την επιτυχία μας στην κατανόηση και την καταπολέμηση του COVID-19. Κατά την εξέταση των κινδύνων έναντι των οφελών των σημαντικών πολιτικών αποφάσεων, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής μας για το COVID από 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο κατέληξε σε συναίνεση στις ακόλουθες θεμελιώδεις αρχές:

 

-Δηλώνουμε και τα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι οι ενέσεις πειραματικής γενετικής θεραπείας COVID-19 πρέπει να τερματιστούν.

-Δηλώνουμε ότι οι γιατροί δεν πρέπει να εμποδίζονται από την παροχή ιατρικής θεραπείας που σώζει ζωές.

-Δηλώνουμε ότι η κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης, η οποία διευκολύνει τη διαφθορά και παρατείνει την πανδημία, πρέπει να τερματιστεί αμέσως.

-Δηλώνουμε ότι το ιατρικό απόρρητο δεν πρέπει να παραβιαστεί ποτέ ξανά και ότι πρέπει να σταματήσουν όλοι οι ταξιδιωτικοί και κοινωνικοί περιορισμοί.

-Δηλώνουμε ότι οι μάσκες δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ αποτελεσματική προστασία κατά ενός αερομεταφερόμενου αναπνευστικού ιού στο περιβάλλον της κοινότητας.

-Δηλώνουμε ότι πρέπει να καθιερωθεί χρηματοδότηση και έρευνα για τις ζημιές από τον εμβολιασμό, το θάνατο και την ταλαιπωρία.

-Δηλώνουμε ότι καμία ευκαιρία δεν πρέπει να στερείται, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της καριέρας, της στρατιωτικής θητείας ή της ιατρικής περίθαλψης, λόγω της απροθυμίας να κάνει κάποιος μια ένεση.

-Δηλώνουμε ότι οι παραβιάσεις της πρώτης τροπολογίας και η ιατρική λογοκρισία από την κυβέρνηση, την τεχνολογία και τις εταιρείες μέσων ενημέρωσης πρέπει να σταματήσουν και να υποστηριχθεί η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.

-Δηλώνουμε ότι η Pfizer, η Moderna, η BioNTech, η Janssen, η Astra Zeneca, και οι συνεργάτες τους, απέκρυψαν και παρέλειψαν εσκεμμένα πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα από τους ασθενείς και τους γιατρούς, και θα πρέπει να παραπεμφθούν αμέσως για απάτη.

-Δηλώνουμε ότι οι κυβερνητικές και ιατρικές υπηρεσίες πρέπει να λογοδοτήσουν.

Παρακολουθήστε το πλήρες βίντεο παρακάτω και ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ με γιατρούς και υποστηρικτές εδώ. Εάν έχετε πρόβλημα να δείτε το βίντεο, εδώ είναι ένας εναλλακτικός σύνδεσμος.

https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity

Covid Roundtable : https://forum.demed.com/COVID/posts

VIDEO : https://thehighwire.com/videos/live-worlds-leading-physicians-and-scientists-hold-global-covid-summit/   !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive